Category

EuFlex

Gezocht: secretaresse in Eindhoven

By EuFlex

Laten we meteen met de deur in huis vallen. Wij zijn eigenlijk (bijna) altijd op zoek naar secretaresses in Eindhoven. Wij zijn een volle dochteronderneming van de Technische Universiteit Eindhoven en vervullen alle interne posities, zo dus ook alle secretariaat functies binnen de universiteit. Vandaar dat wij met regelmaat op zoek zijn naar secretaresses. Dus wil jij werken als secretaresse in Eindhoven? Dan ben je hier op de juiste plek!

Verschillende vacatures secretaresse

Er staan meestal verschillende soorten vacatures voor secretaresses open. Zo hebben we fulltime en parttime posities. We kunnen altijd samen kijken naar jouw voorkeur en daar iets passends voor proberen te vinden. Daarnaast omvat de TU/e-organisatie negen faculteiten en tien diensten die het primaire proces van onderwijs en onderzoek ondersteunen. Ook kan per vacature de dienst en/of faculteit waar je komt te werken verschillen.

Open sollicitatie secretaresse

Op onze website hebben we altijd een open vacature voor secretaresses in Eindhoven staan. Vul hier je gegevens in en we zullen contact met je opnemen om te kijken of we een passende functie voor je hebben. Mochten we nu even niet op zoek zijn, maar na een tijdje wel weer hebben we hierdoor altijd een mooie pool aan secretaresses die we kunnen benaderen. Ga snel naar de vacature!

Open sollicitatie secretaresse

Wat kun je verwachten bij een baan als secretaresse?

Je bent natuurlijk benieuwd wat je gaat doen als secretaresse bij de Technische Universiteit Eindhoven. In principe ben je verantwoordelijk voor alle secretariële werkzaamheden binnen een van de diensten. Dit kan onder andere betekenen (natuurlijk kan dit ook weer variëren per functie):

 • Beheren van de agenda
 • Plannen van vergaderingen
 • Ondersteuning bieden aan het MT
 • Verzorging van verslaglegging bij vergaderingen
 • Het opstellen van een jaaragenda
 • Bewaken van de actiepuntenlijst
 • Administratieve werkzaamheden
 • Inkomende en uitgaande communicatie afhandelen
 • Ontvangen van gasten 

Het is belangrijk dat je in staat bent om positieve relaties op te bouwen met het management, collega’s en klanten op alle niveaus van de organisatie. Je moet een echte teamspeler zijn met een gastvrijheid mentaliteit!

Wat is het salaris van een secretaresse?

Bij EuFlex verdien je als secretaresse minimaal €2.310 tot maximaal €2.900 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de universiteit uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen per jaar, een eindejaarsuitkering, een vakantie-uitkering, opleidingsmogelijkheden en uitstekende sportfaciliteiten.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk dan snel onze pagina met alle openstaande vacatures!

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

Wat doet een secretaresse?

By EuFlex

Soms kun je aan een functietitel al aflezen wat deze persoon voor werkzaamheden doet. Bij de titel secretaresse is dit een stuk lastiger. Wat doet een secretaresse nu eigenlijk allemaal gedurende een werkdag? Er bestaat nog veel onduidelijkheid over deze functie. Andere benamingen voor secretaresse zijn managementassistent, personal assistant en officemanager. Deze functietitels vertellen al iets meer over wat het vak van een secretaresse inhoudt. 

Als secretaresse vervul je een belangrijke rol op kantoor. Als secretaresse regel je veel, zowel voor medewerkers als voor externe relaties. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor velen. Welke werkzaamheden je precies uitvoert, hangt natuurlijk sterk af van waar je aan de slag gaat. Maar een ding is zeker, als secretaresse ben je met veel verschillende aspecten bezig. Het is zeker geen eentonig werk en je wordt breed ingezet. Je bent een alleskunner en probeert collega’s zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Om de vraag ‘’wat doet een secretaresse?’’ toch iets specifieker te maken, delen we hieronder de 7 belangrijkste werkzaamheden.

7 x belangrijkste werkzaamheden van een secretaresse

 1. Managen van inkomende en uitgaande communicatie
  Binnen een organisatie wordt altijd veel gemaild en getelefoneerd. Jij bent het eerste aanspreekpunt. Alles wat je zelf af kunt handelen, handel je af en de rest speel je door naar de desbetreffende persoon. 
 2. Het beheren van agenda’s
  Voor een of meerdere personen beheer je de agenda’s om zo werk uit handen te nemen van de directie. Je behoudt het overzicht en zorgt ervoor dat niet zomaar elke medewerker de hele dag bij de directie binnenstapt. 
 3. Voorbereiden en notuleren van vergaderingen
  Naast het beheren van de agenda, zorg je er ook voor dat de vergaderingen goed verlopen. Je zorgt voor een vergaderagenda en notuleert gedurende de vergadering. Deze notulen werk je vervolgens uit en verstuur je naar de deelnemers. 
 4. Verwelkomen van gasten
  Zoals al eerder geschreven, je bent vaak het eerste aanspreekpunt. Dit betekent dus ook voor de gasten van het bedrijf waarvoor je werkt. Je verwelkomt ze vriendelijk en zorgt ervoor dat je collega weet dat zijn of haar gast er is. Tijdens het wachten zorg je ervoor dat de gast niks te kort komt. 
 5. Inkopen kantoorbenodigdheden
  Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat iedereen fijn kan werken. Je zorgt er dus voor dat er altijd voldoende thee, koffie en water is, maar je houdt bijvoorbeeld ook het printpapier bij. Vrijdagmiddagborrel? Jij zorgt ervoor dat alle dranken en snacks in huis zijn!
 6. Grotere evenementen organiseren
  Dit ligt heel erg aan het bedrijf waarvoor je werkt, maar het kan zo zijn dat je als secretaresse ook de grotere evenementen en congressen mag organiseren. Dit zal dan vaak in samenwerking zijn met een collega van de marketing of sales afdeling. Je regelt onder andere de ruimte, aankleding, catering, uitnodigingen en gastsprekers.
 7. Administratie
  Als secretaresse ben je ook bezig met administratie. In welke mate ligt ook weer aan het soort bedrijf waar je voor werkt. In de wat kleinere bedrijven komt het regelmatig voor dat je bezig bent met de crediteurenadministratie. Je verstuurd facturen en je zorgt dat deze op tijd betaald worden. Het kan ook voorkomen dat je verantwoordelijk bent voor de personeelszaken, dit betekent dat je arbeidsovereenkomsten opstelt en zorgt dat de salarissen goed verwerkt worden. Daarnaast zorg je ervoor dat alle administratie binnen het bedrijf goed en gestructureerd opgeborgen wordt.

Wat verdient een secretaresse?

Bij EuFlex verdien je als secretaresse minimaal €2.310 tot maximaal €2.900 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Technische Universiteit Eindhoven uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen per jaar, een eindejaarsuitkering, een vakantie-uitkering, opleidingsmogelijkheden en uitstekende sportfaciliteiten.

Schrijf je nu in: altijd open vacature secretaresse

Goed nieuws! Bij EuFlex kun je altijd solliciteren op de vacature secretaresse Eindhoven. Omdat we een grote organisatie zijn, zijn we met regelmaat op zoek naar (ervaren) secretaresses. We hebben zowel parttime als fulltime posities op onze vacaturepagina. Maar we hebben ook standaard een open vacature voor secretaresses. Via de knop hieronder ga je direct naar de pagina waar je kan solliciteren. Via deze vacature kunnen we eenvoudig je gegevens opslaan en contact met je opnemen zodra er een open positie is. Op deze pagina kun je ook de functie eisen vinden.

Open sollicitatie secretaresse

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

Bij EuFlex kun je altijd solliciteren op de vacature secretaresse Eindhoven!

By EuFlex

Op zoek naar vacature secretaresse in Eindhoven? Bij EuFlex zijn we met regelmaat op zoek naar een nieuwe secretaresse. Als secretaresse vervul je een belangrijke functie. Je regelt veel verschillende zaken en bent vaak het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en externe relaties. Je bent een echte alleskunner!

Altijd een open vacature voor secretaresses bij EuFlex

EuFlex is een dochteronderneming van de Technische Universiteit Eindhoven. Omdat de universiteit een grote organisatie is, zijn ze vaak op zoek naar (ervaren) secretaresses, vandaar dat je altijd een open sollicitatie kunt doen. We hebben zowel parttime posities als fulltime posities op onze vacaturepagina. 

Hoe kun je solliciteren op de vacature secretaresse Eindhoven?

Op onze website hebben we regelmatig vacatures open staan, deze kun je hier vinden. Maar we hebben ook standaard een open vacature voor secretaresses. Via de knop hieronder ga je direct naar de pagina waar je kan solliciteren. Via deze vacature kunnen we eenvoudig je gegevens opslaan en contact met je opnemen zodra er een open positie is. Op deze pagina kun je ook de functie eisen vinden.

Open sollicitatie secretaresse

Welke opleiding heb ik nodig als secretaresse?

Als secretaresse is het belangrijk dat je een middelbare school diploma hebt aangevuld met een secretaresseopleiding. Maar het meest belangrijk is dat je een alleskunner bent die leidinggevenden en andere collega’s zo veel mogelijk probeert te ontzorgen. Dit betekent dat je breed inzetbaar bent. Er wordt ook van je verwacht dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Mocht je niet ervaren zijn in Word, Outlook en Excel, dan wordt het ook ten zeerste aangeraden eerst een computertraining te volgen om dit te leren. Met deze programma’s zal je namelijk veel te werk gaan. 

Wat verdient een secretaresse?

Bij EuFlex verdien je als secretaresse minimaal €2.310 tot maximaal €2.900 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de universiteit uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen per jaar en een eindejaarsuitkering.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk dan snel onze pagina met alle openstaande vacatures!

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op