Zoek jij een interessante bijbaan?

Bekijk bijbanen

Maak kennis met EuFlex Technificent

Loop je tegen het eind van je studie en wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Of zit je nog volop in de boeken en wil je iets boeienders dan een bijbaantje als vakkenvuller? Of, juist een bijbaantje om alvast kijken wat de arbeidsmarkt je straks te bieden heeft? Maak dan kennis met EuFlex Technificent.

EuFlex Technificent slaat de brug tussen TU/e talent en de arbeidsmarkt. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen, kijk dan eens welke bijbanen we voor je in de aanbieding hebben. Er zit vast ook iets voor jou bij.

Op basis van een opgesteld kandidaatsprofiel gaan wij op zoek naar opdrachtgevers/partners waar jouw kennis en talent het beste tot hun recht komen. Komen we tot een ‘match’ dan begeleiden we je graag hierin. In welke mate? Dat stemmen we vooraf met je af. EuFlex Technificent zit in het hart van de TU/e campus dus je kunt ons, letterlijk en figuurlijk, niet missen.

Nieuwsgierig?

Bekijk de laatste vacatures

Wat is EuFlex Technificent?

Aankomende events:

Er zijn op dit moment geen evenementen beschikbaar. Probeer het later nog eens.

Huidige vacatures voor bijbanen & startersposities

Hieronder is een overzicht te vinden van de laatste vacatures op ons platform. Het onderstaande overzicht bestaat uit vacatures geplaatst door EuFlex Technificent en door partners. Voor het volledige overzicht kun je inloggen op ons platform.

Bekijk alle vacatures
Bekijk meer vacatures

Contact

Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

E:  Technificent@tue.nl
T:   040-247 7371

Of bekijk de veelgestelde vragen:

Naar FAQ pagina
Jongen en meisje op kantoor van EuFlex, Meisje legt jongen iets uit.