Zoek jij een interessante bijbaan?

Bekijk bijbanenLog in met TU/e account

Maak kennis met EuFlex Technificent

Loop je tegen het eind van je studie en wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Of zit je nog volop in de boeken en wil je iets boeienders dan een bijbaantje als vakkenvuller? Of, juist een bijbaantje om alvast kijken wat de arbeidsmarkt je straks te bieden heeft? Maak dan kennis met EuFlex Technificent.

EuFlex Technificent slaat de brug tussen TU/e talent en de arbeidsmarkt. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen, kijk dan eens welke bijbanen we voor je in de aanbieding hebben. Er zit vast ook iets voor jou bij.

Op basis van een opgesteld kandidaatsprofiel gaan wij op zoek naar opdrachtgevers/partners waar jouw kennis en talent het beste tot hun recht komen. Komen we tot een ‘match’ dan begeleiden we je graag hierin. In welke mate? Dat stemmen we vooraf met je af. EuFlex Technificent zit in het hart van de TU/e campus dus je kunt ons, letterlijk en figuurlijk, niet missen.

Nieuwsgierig?

Bekijk de laatste vacaturesBekijk alle startersfuncties
Altijd op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Volg ons op Instagram voor een wekelijks vacature highlight:
Volg EuFlex Technificent

EuFlex Technificent in beeld

EuFlex Technificent uitgelegd binnen 1 minuut

Menno en Annabelle over hun bijbaan bij een start-up

Jules over hoe zijn bijbaan kan helpen bij zijn verdere carrière

Huidige vacatures voor bijbanen & startersposities

Hieronder is een overzicht te vinden van de laatste vacatures op ons platform. Het onderstaande overzicht bestaat uit vacatures geplaatst door EuFlex Technificent en door partners. Voor het volledige overzicht kun je inloggen op ons platform.

Bekijk alle vacatures
Bekijk meer vacatures

Events

Wist je al dat EuFlex Technificent ook events organiseert? Meerdere keren per jaar worden interessante evenementen, lunch lectures of bedrijfspresentaties gegeven. De ideale manier om voor te bereiden op jouw toekomstige baan! Ook onze partners hebben regelmatig leuke events om bij te wonen. Bekijk ze snel!

Sommige events van EuFlex Technificent zijn ook MyFuture activities. Indien dit van toepassing is, staat dit omschreven in de beschrijving van het event. 

Aankomende events:

Er zijn op dit moment geen evenementen beschikbaar. Probeer het later nog eens.

Contact

Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

E:  Technificent@tue.nl
T:   040-247 7371

Of bekijk de veelgestelde vragen:

Naar FAQ pagina
Jongen en meisje op kantoor van EuFlex, Meisje legt jongen iets uit.