Skip to main content

Zoek jij een interessante studenten bijbaan?

Log in met TU/e account

Huidige vacatures voor een bijbaan als student & startersposities

Hieronder is een overzicht te vinden van de laatste vacatures op ons platform. Het onderstaande overzicht bestaat uit vacatures geplaatst door EuFlex Technificent en door partners. Je kan met deze vacatures werken voor Nederlandse of internationale bedrijven.

Bekijk alle vacatures
Bekijk meer vacatures

Bijbaan student? Maak kennis met EuFlex Technificent

Loop je als student tegen het eind van je studie en wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Of zit je nog volop in de boeken en wil je een echte bijbaan als student vinden? Of juist een studenten bijbaantje rondom Eindhoven om alvast kijken wat de arbeidsmarkt je straks te bieden heeft? Maak dan kennis met EuFlex Technificent.

EuFlex Technificent slaat de brug tussen TU/e talent en de arbeidsmarkt. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen, kijk dan eens welke bijbaan we voor je als student in de aanbieding hebben. Er zit vast ook iets voor jou bij.

Op basis van een opgesteld kandidaatsprofiel gaan wij op zoek naar opdrachtgevers/partners waar jouw kennis en talent het beste tot hun recht komen. Komen we tot een ‘match’ dan begeleiden we je graag hierin. In welke mate? Dat stemmen we vooraf met je af. EuFlex Technificent zit in het hart van Eindhoven, op de TU/e campus, dus je kunt ons, letterlijk en figuurlijk, niet missen.

Nieuwsgierig?

Bekijk de laatste vacaturesBekijk alle startersfuncties
Altijd op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Volg ons op Instagram voor een wekelijks vacature highlight:
Volg EuFlex Technificent

EuFlex Technificent in beeld

EuFlex Technificent uitgelegd binnen 1 minuut

Menno en Annabelle over hun bijbaan bij een start-up

Jules over hoe zijn bijbaan kan helpen bij zijn verdere carrière

Events

Wist je al dat EuFlex Technificent ook events organiseert? Meerdere keren per jaar worden interessante evenementen, lunch lectures of bedrijfspresentaties gegeven. De ideale manier om voor te bereiden op jouw toekomstige baan of voor het vinden van jouw studenten bijbaan! Ook onze partners hebben regelmatig leuke events om bij te wonen. Bekijk ze snel!

Sommige events van EuFlex Technificent zijn ook MyFuture activities. Indien dit van toepassing is, staat dit omschreven in de beschrijving van het event. 

Aankomende events:

Er zijn op dit moment geen evenementen beschikbaar. Probeer het later nog eens.

Contact

Geïnteresseerd in een studenten bijbaan? Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

E:  Technificent@tue.nl
T:   040-247 7371

Of bekijk de veelgestelde vragen:

Naar FAQ pagina
Jongen en meisje op kantoor van EuFlex, Meisje legt jongen iets uit.