Skip to main content

Laten we meteen met de deur in huis vallen. Wij zijn eigenlijk (bijna) altijd op zoek naar secretaresses in Eindhoven. Wij zijn een volle dochteronderneming van de Technische Universiteit Eindhoven en vervullen alle interne posities, zo dus ook alle secretariaat functies binnen de universiteit. Vandaar dat wij met regelmaat op zoek zijn naar secretaresses. Dus wil jij werken als secretaresse in Eindhoven? Dan ben je hier op de juiste plek!

Verschillende vacatures secretaresse

Er staan meestal verschillende soorten vacatures voor secretaresses open. Zo hebben we fulltime en parttime posities. We kunnen altijd samen kijken naar jouw voorkeur en daar iets passends voor proberen te vinden. Daarnaast omvat de TU/e-organisatie negen faculteiten en tien diensten die het primaire proces van onderwijs en onderzoek ondersteunen. Ook kan per vacature de dienst en/of faculteit waar je komt te werken verschillen.

Wat kun je verwachten bij een baan als secretaresse?

Je bent natuurlijk benieuwd wat je gaat doen als secretaresse bij de Technische Universiteit Eindhoven. In principe ben je verantwoordelijk voor alle secretariële werkzaamheden binnen een van de diensten. Dit kan onder andere betekenen (natuurlijk kan dit ook weer variëren per functie):

  • Beheren van de agenda
  • Plannen van vergaderingen
  • Ondersteuning bieden aan het MT
  • Verzorging van verslaglegging bij vergaderingen
  • Het opstellen van een jaaragenda
  • Bewaken van de actiepuntenlijst
  • Administratieve werkzaamheden
  • Inkomende en uitgaande communicatie afhandelen
  • Ontvangen van gasten 

Het is belangrijk dat je in staat bent om positieve relaties op te bouwen met het management, collega’s en klanten op alle niveaus van de organisatie. Je moet een echte teamspeler zijn met een gastvrijheid mentaliteit!

Wat is het salaris van een secretaresse?

Bij EuFlex verdien je als secretaresse minimaal €2.400 tot maximaal €3.336 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de universiteit uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen per jaar, een eindejaarsuitkering, een vakantie-uitkering, opleidingsmogelijkheden en uitstekende sportfaciliteiten.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk dan snel onze pagina met alle openstaande vacatures!

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op