Skip to main content

Welkom bij EuFlex Technificent, de partner van de Technische Universiteit van Eindhoven (TU/e) die scholen in Eindhoven en omgeving ondersteunt bij het op de kaart zetten van hun onderwijs met behulp van werkstudenten.

Werkstudenten bij EuFlex Technificent

Het onderwijslandschap is voortdurend in beweging, en scholen in Eindhoven staan voor de uitdaging om innovatieve oplossingen te vinden voor de groeiende behoefte aan gekwalificeerde leerkrachten. EuFlex Technificent, een dochterbedrijf van de TU/e, biedt scholen in de regio Eindhoven de mogelijkheid om het onderwijsklimaat te verbeteren en tegelijkertijd werkstudenten waardevolle ervaring op te laten doen. In deze blogpost gaan we dieper in op hoe werkstudenten het onderwijslandschap in Eindhoven veranderen en scholen helpen zichzelf op de kaart te zetten.

Werkstudenten in Eindhoven: Een Win-Win Situatie

Eindhoven is een stad die bol staat van technologische innovatie, en de TU/e speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van de regio. Dankzij deze universiteit beschikt Eindhoven over een overvloed aan getalenteerde studenten, velen van hen op zoek naar mogelijkheden om hun kennis en vaardigheden toe te passen in de echte wereld. EuFlex Technificent fungeert als de brug tussen deze ambitieuze werkstudenten en scholen die behoefte hebben aan extra ondersteuning in de klas.

EuFlex Technificent: Uw Partner in Onderwijsversterking

Als dochterbedrijf van de TU/e begrijpen we de unieke behoeften van scholen in de regio Eindhoven. Onze werkstudenten worden zorgvuldig geselecteerd om in uiteenlopende onderwijsomgevingen te functioneren. Ze bieden ondersteuning bij het geven van lessen, begeleiden individuele leerlingen, en dragen bij aan een verrijkte leerervaring. Scholen in  de regio Eindhoven kunnen op EuFlex Technificent rekenen om de kwaliteit van hun onderwijs te handhaven en te verbeteren.

Eindhoven: Het Kruispunt van Onderwijs en Technologie

De naam Eindhoven is synoniem geworden voor innovatie en technologische vooruitgang. Door werkstudenten in te zetten, kunnen scholen in Eindhoven hun banden met de plaatselijke gemeenschap versterken en profiteren van de kennis en vaardigheden van de volgende generatie professionals. Hierdoor worden scholen niet alleen onderwijsinstellingen, maar ook partners in de voortdurende groei van de stad.

Samenwerken met EuFlex Technificent

EuFlex Technificent streeft ernaar om scholen in Eindhoven op de kaart te zetten door werkstudenten in te zetten om te voorzien in de onderwijsbehoeften. Wij geloven dat deze samenwerking niet alleen de scholen versterkt, maar ook de algehele onderwijssector in Eindhoven ten goede komt. Als u geïnteresseerd bent in hoe werkstudenten uw school kunnen helpen groeien en bloeien, neem dan contact met ons op.

Samen kunnen we het onderwijs in Eindhoven versterken en de toekomst van onze stad vormgeven. Neem vandaag nog contact op met EuFlex Technificent en ontdek hoe werkstudenten uw school op de kaart kunnen zetten.

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Neem direct contact op of lees meer over wat werkstudenten kunnen bieden voor uw school.

Stuur een emailLees verder
Portret van Nicole Bermans, medewerkster van EuFlex

Nicole Bergmans

Contacteer mij voor meer informatie over het inhuren van een werkstudent voor uw school

T: 040-2478089
@: n.m.l.bergmans@tue.nl