Skip to main content
Category

EuFlex Technificent

Belasting over bijbaan terugkrijgen

By EuFlex Technificent No Comments

Bijbaantje of vakantiebaantje? Check of je geld terugkrijgt van de Belastingdienst!

Heb of had je een bijbaan? Dan betaal je belasting zonder dat je het merkt. Je werkgever betaalt jou, maar tegelijkertijd ook belasting namens jou. Van dat geld kun je vaak een deel terugkrijgen als je aangifte inkomstenbelasting doet. Je kunt tot 5 jaar terug geld terugkrijgen en dat kan zo oplopen tot een paar honderd euro. Doe voor elk jaar dat je een bijbaantje had aangifte inkomstenbelasting en stuur ‘m in.

Wil je precies weten hoe het zit met belasting als je werkt? Kijk dan op belastingdienst.nl/jongeren. Daar staat alles over aangifte doen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je niet te veel belasting betaalt. Met de aangifte-app van de Belastingdienst check je of je geld terugkrijgt en doe je aangifte inkomstenbelasting over het afgelopen jaar. In de app zijn bijna al jouw gegevens al voor je ingevuld. Jij hoeft ze vaak alleen nog maar te controleren. Download daarom meteen de app in de App Store of Google Playstore en log in met je DigiD. Zo geregeld! Wil je over andere jaren aangifte doen? Ga dan via belastingdienst.nl/jongeren naar het online aangifteprogramma Mijn Belastingdienst.

Als je het jaarlijks vóór 1 april doet, dan staat het geld meestal al aan het begin van de zomervakantie op je rekening. Lukt dat niet, dan kan je het doen wanneer het jou uitkomt. Meestal staat het dan binnen 3 maanden op je rekening.

Daarnaast ontwikkelden we het artikel Een bijbaan? Check of je geld terugkrijgt van de Belastingdienst! met een stappenplan en tips voor studenten.

Op zoek naar een werkstudent in Eindhoven?

By EuFlex Technificent

Ben je op zoek naar een werkstudent om een (tijdelijk) project in te vullen binnen jouw bedrijf maar weet je niet hoe je studenten werft? Dan zit je hier aan het juiste adres! EuFlex Technificent is namelijk gespecialiseerd in het werven van technische studenten. Wij weten de juiste talenten te koppelen aan het bedrijfsleven, maar we weten ook voor onze opdrachtgevers een juiste match te vinden bij studenten. Met een netwerk van méér dan 3000 TU/e studenten, hebben wij een breed aanbod om jouw specifieke vraag in te vullen. 

Onze wo studenten worden voor verschillende projecten ingehuurd. Denk hierbij aan tijdelijke projecten, seizoensgebonden banen, maar bijvoorbeeld ook consultancy, software engineering en data science banen. Een aantal voorbeelden van functies waaraan je kunt denken zijn:

 • Software engineers
 • Junior bouwkundig adviseur
 • Junior data consultant
 • Vertaalklussen
 • Cloud/Infrastructure Engineer
 • Data scientist
 • IT specialist

Wie zijn de verschillende werkstudenten uit Eindhoven?

Zoals hierboven al benoemd hebben wij dus een groot netwerk van méér dan 3000 technische studenten. Deze studenten zijn allemaal geregistreerd op ons platform. Ze studeren aan verschillende faculteiten en opleidingen op de TU/e. Het gaat om de volgende faculteiten:

 • Faculteit Biomedische Technologie
 • Faculteit Bouwkunde
 • Faculteit Electrical Engineering
 • Faculteit Industrial Design
 • Faculteit Industrial Engineering & Innovation
 • Faculteit Scheikundige Technologie
 • Faculteit Technische Natuurkunde
 • Faculteit Werktuigbouwkunde
 • Faculteit Wiskunde en Informatica

Voor alle opleidingen kun je hier terecht. 

De studenten van de technische universiteit Eindhoven zijn gewend om in multidisciplinaire teams te werken door middel van challenge based learning. Met challenge based learning wordt de theoretische kennis direct toegepast in de praktijk. Hierdoor ontwikkelen de studenten naast vakgerichte kennis ook andere vaardigheden zoals onderzoeken, samenwerken, omgaan met onzekerheid, oplossingsgericht denken, organiseren en communiceren. Dit zijn allemaal vaardigheden die in het bedrijfsleven nodig zijn. Wij denken dan ook dat deze aanpak en kennis zeker van toegevoegde waarde is voor welk bedrijf dan ook.

Wat kun je verwachten van een werkstudent?

Een werkstudent is vaak erg gemotiveerd en wil zich graag bewijzen. Naast dat hij of zij een centje bij wil verdienen om de studie te bekostigen is dit voor de student ook een kans om alvast een kijkje te nemen in het bedrijfsleven en relevante werkervaring op te doen. Als de student nu zijn best doet en er is een wederzijdse klik, is er een kans aanwezig dat de student na zijn studie kan blijven. De meeste studenten die op zoek zijn naar een relevante bijbaan denken serieus na over hun carrière en nemen geen genoegen met een bijbaan in de horeca. Al met al goede eigenschappen dus! 

Daarnaast kan een student een nieuwe innovatieve blik op de organisatie en processen geven. Studenten zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, tools en laatste onderzoeken uit het vak. Dit geeft het bedrijf direct nieuwe energie en deze kennis kan verder gedeeld worden binnen het bedrijf.

Wat mogen studenten van het bedrijf verwachten?

Voor studenten is het belangrijk dat ze behandeld worden net zoals de andere werknemers. Op deze manier zal de student zich snel thuis voelen op de werkvloer. Ook moet niet vergeten worden dat de student een voltijd studie volgt naast zijn bijbaan. Sommige periodes zijn drukker dan andere periodes in verband met bijvoorbeeld tentamens, het is daarom belangrijk om hier flexibel mee om te kunnen gaan. Probeer duidelijke afspraken te maken om misverstanden te voorkomen. 

Ervaringen van andere bedrijven lezen? 

Lees hier de ervaringen

De ideale match tussen een bedrijf en een werkstudent

Ben jij op zoek naar technisch talent? Wij zoeken de ideale match en jij mag ze selecteren! EuFlex Technificent biedt drie verschillende diensten aan voor het werven van technische werkstudenten:

Bijbaan student

De markt voor technisch geschoolde academici wordt in de toekomst eerder krapper dan ruimer. Door slimme studenten een bijbaantje te bieden, kunt u hen nú al laten kennismaken met uw organisatie.

 • Flexibel inzetbare studenten voor diverse opdrachten, projecten en werkzaamheden
 • Haal het talent van de toekomst nú al in huis
 • Wij werven de technische studenten en u selecteert
 • Betaal per gewerkt uur, zonder verdere kosten of administratieve rompslomp
Lees meer

Reverse matching

Kom in contact met afgestudeerd talent. Ons grote netwerk van (pas) afgestudeerde TU/e studenten, stellen wij graag aan u voor op basis van generieke profielen.

 • Kandidaatsprofielen van Euflex Technificent als uitgangspunt voor de perfecte match
 • Geen werving op vacatureprofiel of -eisen
 • Nieuw talent helpt met nieuwe inzichten voor uw bedrijf of markt
 • Voor startersfuncties en ervaren posities
Lees meer

Employer branding

Vergroot nú uw zichtbaarheid onder TU/e studenten. Door middel van onze unieke partnerships helpen wij u de meest gevraagde (toekomstige) werknemers te bereiken.

 • Bereik in een keer 12 000 studenten
 • Mogelijkheid om verdiepende bedrijfspresentaties te geven
 • Zichtbaarheid onder studenten vergroot de kans op succesvolle vacature invullingen
 • Investeer in de toekomst van uw bedrijf
Lees meer

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

Scholen op de kaart: hoe werkstudenten het onderwijs landschap veranderen

By EuFlex Technificent

Welkom bij EuFlex Technificent, de partner van de Technische Universiteit van Eindhoven (TU/e) die scholen in Eindhoven en omgeving ondersteunt bij het op de kaart zetten van hun onderwijs met behulp van werkstudenten.

Werkstudenten bij EuFlex Technificent

Het onderwijslandschap is voortdurend in beweging, en scholen in Eindhoven staan voor de uitdaging om innovatieve oplossingen te vinden voor de groeiende behoefte aan gekwalificeerde leerkrachten. EuFlex Technificent, een dochterbedrijf van de TU/e, biedt scholen in de regio Eindhoven de mogelijkheid om het onderwijsklimaat te verbeteren en tegelijkertijd werkstudenten waardevolle ervaring op te laten doen. In deze blogpost gaan we dieper in op hoe werkstudenten het onderwijslandschap in Eindhoven veranderen en scholen helpen zichzelf op de kaart te zetten.

Werkstudenten in Eindhoven: Een Win-Win Situatie

Eindhoven is een stad die bol staat van technologische innovatie, en de TU/e speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van de regio. Dankzij deze universiteit beschikt Eindhoven over een overvloed aan getalenteerde studenten, velen van hen op zoek naar mogelijkheden om hun kennis en vaardigheden toe te passen in de echte wereld. EuFlex Technificent fungeert als de brug tussen deze ambitieuze werkstudenten en scholen die behoefte hebben aan extra ondersteuning in de klas.

EuFlex Technificent: Uw Partner in Onderwijsversterking

Als dochterbedrijf van de TU/e begrijpen we de unieke behoeften van scholen in de regio Eindhoven. Onze werkstudenten worden zorgvuldig geselecteerd om in uiteenlopende onderwijsomgevingen te functioneren. Ze bieden ondersteuning bij het geven van lessen, begeleiden individuele leerlingen, en dragen bij aan een verrijkte leerervaring. Scholen in  de regio Eindhoven kunnen op EuFlex Technificent rekenen om de kwaliteit van hun onderwijs te handhaven en te verbeteren.

Eindhoven: Het Kruispunt van Onderwijs en Technologie

De naam Eindhoven is synoniem geworden voor innovatie en technologische vooruitgang. Door werkstudenten in te zetten, kunnen scholen in Eindhoven hun banden met de plaatselijke gemeenschap versterken en profiteren van de kennis en vaardigheden van de volgende generatie professionals. Hierdoor worden scholen niet alleen onderwijsinstellingen, maar ook partners in de voortdurende groei van de stad.

Samenwerken met EuFlex Technificent

EuFlex Technificent streeft ernaar om scholen in Eindhoven op de kaart te zetten door werkstudenten in te zetten om te voorzien in de onderwijsbehoeften. Wij geloven dat deze samenwerking niet alleen de scholen versterkt, maar ook de algehele onderwijssector in Eindhoven ten goede komt. Als u geïnteresseerd bent in hoe werkstudenten uw school kunnen helpen groeien en bloeien, neem dan contact met ons op.

Samen kunnen we het onderwijs in Eindhoven versterken en de toekomst van onze stad vormgeven. Neem vandaag nog contact op met EuFlex Technificent en ontdek hoe werkstudenten uw school op de kaart kunnen zetten.

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Neem direct contact op of lees meer over wat werkstudenten kunnen bieden voor uw school.

Stuur een emailLees verder
Portret van Nicole Bermans, medewerkster van EuFlex

Nicole Bergmans

Contacteer mij voor meer informatie over het inhuren van een werkstudent voor uw school

T: 040-2478089
@: n.m.l.bergmans@tue.nl

Bijbaan Eindhoven: waarom studenten aan de TU/e een bijbaan moeten overwegen

By EuFlex Technificent

Waarom je als TU/e student een bijbaan moet overwegen

Als student aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heb je misschien al genoeg aan je hoofd met colleges, projecten en tentamens. Het idee om daarnaast nog een bijbaan te nemen kan behoorlijk overweldigend lijken. Echter, er zijn verschillende redenen waarom het toch de moeite waard is om een bijbaan in Eindhoven te overwegen. In dit artikel zullen we bespreken waarom studenten aan de TU/e kunnen profiteren van een bijbaan.

Financiële onafhankelijkheid

Eén van de belangrijkste voordelen van het hebben van een bijbaan als student is het vergroten van je financiële onafhankelijkheid. Een bijbaan stelt je in staat om zelfstandig je eigen geld te verdienen en zo je studiekosten en andere uitgaven te bekostigen. Dit kan ervoor zorgen dat je minder afhankelijk bent van ouders of studiefinanciering, waardoor je meer vrijheid hebt in het maken van keuzes.

Praktische werkervaring

Een bijbaan biedt je de mogelijkheid om praktische werkervaring op te doen naast je studie. Dit kan van onschatbare waarde zijn voor je toekomstige carrière. Niet alleen kun je relevante vaardigheden en kennis ontwikkelen, maar het geeft je ook de kans om te ontdekken welke richting je op wilt gaan na het behalen van je diploma. Werkgevers hechten veel waarde aan studenten die tijdens hun studie al ervaring hebben opgedaan in het werkveld.

Netwerkmogelijkheden

Eindhoven is een stad vol innovatie en technologie, met talloze bedrijven en organisaties die nauw samenwerken met de TU/e. Door een bijbaan te nemen in Eindhoven vergroot je niet alleen je kansen op een baan na het afstuderen, maar krijg je ook de mogelijkheid om waardevolle contacten te leggen binnen jouw vakgebied. Deze netwerkmogelijkheden kunnen leiden tot interessante stages, afstudeeropdrachten en zelfs toekomstige carrièremogelijkheden.

Tijdsmanagement

Het hebben van een bijbaan als student dwingt je om beter te plannen en effectiever met je tijd om te gaan. Het is een uitdaging om alle verantwoordelijkheden van zowel studie als werk in balans te houden, maar het kan je ook waardevolle vaardigheden opleveren. Tijdsmanagement is een belangrijke skill die niet alleen tijdens je studie van pas komt, maar ook in je latere carrière.

Persoonlijke groei

Een bijbaan kan je helpen om persoonlijk te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Het werken in een professionele omgeving geeft je de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan, zelfvertrouwen op te bouwen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Het helpt je om buiten je comfortzone te stappen en geeft je de mogelijkheid om te leren van ervaren professionals.

Bekijk deze studentenervaring van Jules met een bijbaan bij Anteverta op de High Tech Campus van Eindhoven!

Flexibiliteit

Veel bijbanen bieden flexibele werktijden, waardoor het goed te combineren is met je studie. Werkgevers begrijpen dat jouw studie prioriteit heeft en zijn vaak bereid om rekening te houden met jouw rooster. Dit betekent dat je nog steeds voldoende tijd hebt voor colleges, projectgroepen en zelfstudie.

Extra-curriculaire activiteiten

Tot slot biedt een bijbaan naast al deze voordelen ook nog ruimte voor extra-curriculaire activiteiten. Je kunt deelnemen aan studentenverenigingen, sportclubs of andere interessegebieden terwijl je toch financieel onafhankelijk blijft door middel van een bijbaan.

Conclusie

Kortom, een bijbaan in Eindhoven is voor studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven zeker het overwegen waard. Het biedt financiële onafhankelijkheid, praktische werkervaring, netwerkmogelijkheden, tijdsmanagementvaardigheden, persoonlijke groei, flexibiliteit en ruimte voor extra-curriculaire activiteiten. Dus waar wacht je nog op? Begin met het verkennen van de mogelijkheden en vind de perfecte bijbaan in Eindhoven die past bij jouw studie en ambities.

Bekijk de huidige vacatures die Euflex Technificent te bieden heeft:

Vacatures

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

Het belang van een werkstudent voor uw bedrijf: hoe ze uw team kunnen versterken

By EuFlex Technificent

In de dynamische zakelijke wereld van vandaag zijn werkstudenten een cruciaal onderdeel geworden voor bedrijven. Ze brengen frisse energie en nieuwe ideeën naar een bedrijf.

Werkstudenten bevorderen een levendig leerklimaat

Werkstudenten brengen een enorme honger naar kennis met zich mee, en ze willen graag praktijkervaring opdoen. Als ze deel uitmaken van jouw bedrijf, stimuleren ze een actief leerklimaat waar hun nieuwsgierigheid en onderzoekend vermogen nieuwe benaderingen en originele oplossingen voor vastgeroeste uitdagingen kunnen inspireren.

Nieuwe inzichten

De diverse academische achtergronden en verschillende levenservaringen van werkstudenten verrijken onvermijdelijk de creatieve dynamiek binnen uw team. Hun grenzeloze verbeeldingskracht leidt vaak tot unieke oplossingen en innovatieve benaderingen, waardoor de status quo wordt uitgedaagd en een cultuur van voortdurende groei binnen de organisatie ontstaat.

Technologische vaardigheden en flexibiliteit

In een tijd waarin technologische vooruitgang de toon zet, tonen werkstudenten vaak een natuurlijk talent voor opkomende technologieën. Hun aanpassingsvermogen en comfort met nieuwe tools en platformen kunnen uw bedrijf helpen om digitale strategieën nieuw leven in te blazen en soepel te navigeren door het voortdurend veranderende technologische landschap.

Versterkte diversiteit en inclusiviteit

De integratie van werkstudenten met diverse achtergronden bevordert niet alleen een rijkere culturele diversiteit, maar stimuleert ook een inclusieve omgeving binnen uw bedrijf. Hun unieke perspectieven en ervaringen dragen bij aan een breed begrip van de behoeften en voorkeuren van consumenten in een steeds meer geglobaliseerde markt.

Mentorschap en kennisoverdracht

Naast hun frisse perspectieven zijn werkstudenten ook ontvankelijk voor mentorschap en begeleiding. Door hen samen te laten werken met ervaren professionals ontstaat er een wederzijdse kennisuitwisseling. Deze relatie voedt talent en stelt ervaren teamleden in staat hun leiderschaps- en mentorvaardigheden te verfijnen.

Een springplank naar toekomstig talent

Investeringen in werkstudenten kunnen op lange termijn waardevol zijn voor bedrijven. Werkstudenten die een positieve academische ervaring hebben, kunnen uiteindelijk waardevolle fulltime medewerkers worden. Door hen vroeg in de bedrijfscultuur te integreren, ontstaat er loyaliteit en verbondenheid, wat de kans vergroot dat ze na hun afstuderen bij het bedrijf blijven.

Conclusie

Werkstudenten zijn meer dan tijdelijke toevoegingen aan uw team; ze zijn katalysatoren voor verandering en ontwikkeling. Hun aanwezigheid injecteert energie in de bedrijfsstructuur en bevordert een omgeving die dijt op innovatie en evolutie. De omarming van werkstudenten overstijgt kortetermijndoelen en legt een fundament voor langetermijnsucces door voortdurend leren, diversiteit en flexibiliteit te bevorderen.

Bij EuFlex Technificent erkennen we de transformerende invloed van werkstudenten. Via ons bedrijf kunt uw werkstudenten van de Technische Universiteit van Eindhoven inhuren.  Ontdek de kansen van het inzetten van werkstudenten vandaag nog:

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

Wat is employer branding en waarom is het belangrijk?

By EuFlex Technificent

In de competitieve wereld van vandaag hebben bedrijven te maken met een constante strijd om talent aan te trekken en aan boord te houden. Een effectieve manier om dit te doen is door middel van employer branding. Maar wat houdt employer branding eigenlijk in en waarom is het zo belangrijk voor bedrijven?

Wat is employer branding

Employer branding verwijst naar de technieken en strategieën die een bedrijf gebruikt om zichzelf te presenteren als een aantrekkelijke werkgever voor potentiële werknemers. Het gaat niet alleen om het creëren van een positief imago, maar ook om het communiceren van de unieke cultuur, waarden en voordelen die het bedrijf biedt aan zijn personeel.

Waarom is employer branding belangrijk?

Employer branding speelt een cruciale rol bij het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers. Hier zijn enkele redenen waarom dit zo belangrijk is:

 1. Talent Pool: Door middel van effectieve employer branding kunnen bedrijven een grotere pool van gekwalificeerde kandidaten aantrekken. Een sterk werkgeversmerk trekt niet alleen ervaren professionals aan, maar ook jonge talenten die op zoek zijn naar groeimogelijkheden.
 2. Concurrentievoordeel: In een competitieve arbeidsmarkt kan employer branding het verschil maken tussen het aantrekken van topkandidaten of het verliezen van hen aan concurrenten. Het hebben van een positief imago en reputatie als werkgever geeft bedrijven een voorsprong bij het werven van de beste talenten.
 3. Behoud van medewerkers: Een sterk werkgeversmerk helpt ook bij het behouden van huidige medewerkers. Wanneer werknemers zich verbonden voelen met de waarden en cultuur van hun werkgever, zijn ze minder geneigd om te vertrekken naar andere organisaties.
 4. Productiviteit en betrokkenheid: Medewerkers die trots zijn op hun werkgever en geloven in de missie en visie van het bedrijf, zijn over het algemeen productiever en meer betrokken bij hun taken. Employer branding kan helpen bij het creëren van een positieve werkomgeving die deze betrokkenheid bevordert.

Hoe employer branding te implementeren

Nu we begrijpen waarom employer branding belangrijk is, is het tijd om te kijken hoe bedrijven dit kunnen implementeren. Hier zijn enkele essentiële stappen:

 1. Identificeer uw employer value proposition: Dit is wat uw organisatie uniek maakt als werkgever. Het kan gaan om de bedrijfscultuur, voordelen, groeimogelijkheden of andere aspecten die potentiële werknemers aantrekken.
 2. Communiceer uw employer brand: Gebruik verschillende communicatiekanalen, zoals uw website, sociale media en vacaturesites, om uw employer brand te promoten. Laat potentiële werknemers zien waarom ze voor uw bedrijf zouden moeten kiezen.
 3. Betrek uw huidige medewerkers: Uw medewerkers zijn de ambassadeurs van uw werkgeversmerk. Zorg ervoor dat ze zich betrokken voelen en trots zijn op hun werkplek. Moedig hen aan om positieve ervaringen te delen via reviews en testimonials.
 4. Evalueer en pas aan: Employer branding is een continu proces. Evalueer regelmatig de effectiviteit van uw strategieën en pas deze aan indien nodig. Blijf luisteren naar feedback van zowel sollicitanten als medewerkers.

Het belang voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel

Voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel, met name in de vorm van werkstudenten, is employer branding essentieel. Werkstudenten zijn vaak op zoek naar een werkgever die hen waardevolle ervaring en groeimogelijkheden kan bieden tijdens hun studie. Door een sterk employer brand op te bouwen, kunnen bedrijven zich onderscheiden van andere organisaties en aantrekkelijker worden voor deze doelgroep.

Daarnaast hebben werkstudenten vaak de neiging om na hun studie bij dezelfde werkgever te blijven als waar ze tijdens hun studie hebben gewerkt. Door een positieve indruk te maken via employer branding, vergroten bedrijven de kans dat werkstudenten na hun afstuderen bij hen willen blijven werken.

Conclusie

Employer branding is niet langer optioneel voor bedrijven die talent willen aantrekken en behouden. Het speelt een essentiële rol bij het creëren van een positief imago en het communiceren van de unieke cultuur en voordelen die het bedrijf biedt. Door effectieve employer branding strategieën toe te passen, kunnen bedrijven zichzelf positioneren als aantrekkelijke werkgevers en daarmee een concurrentievoordeel behalen in de zoektocht naar topkandidaten.

Employer branding is een investering die zichzelf terugbetaalt door de aantrekking en behoud van toptalent. Dus, ga aan de slag, bouw uw werkgeversmerk op en geef uw bedrijf de voorsprong die het verdient in de zoektocht naar de beste kandidaten. De toekomst van uw organisatie en uw succes hangen ervan af.

Bekijk nu de employer branding mogelijkheden die EuFlex Technificent u kunnen bieden:

Begin nu

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

Werving en selectie

By EuFlex Technificent
 1. Wat is werving en selectie 

  Werving en selectie voor werkstudenten is het proces van het aantrekken, selecteren en aannemen van geschikte kandidaten voor tijdelijke posities binnen jouw organisatie. Het omvat het hele traject, van het opstellen van wervingsteksten tot het selecteren van de perfecte match. Wij zijn gevestigd op de Technische Universiteit van Eindhoven en richten ons specifiek op het werven van werkstudenten. Dit betekent dat we ons concentreren op het vinden van de meest geschikte en talentvolle studenten voor jouw tijdelijke vacatures. 

  Werving via Euflex Technificient – Het geheim van snel talent aannemen 

  Op zoek naar een nieuwe medewerker? Wij werven, jij selecteert! 

  Euflex Technificient, dochteronderneming van TU/e, ligt centraal op de campus, omringd door veel talent. Met 6300 studenten van de TU Eindhoven in ons netwerk, kun je kiezen uit de beste kandidaten. Met een gemiddelde wervingssnelheid van onder de 7 dagen zal u vacature snel gevuld zijn.   

  Stappenplan werving en selectie: 

  1. Vacature plaatsen: Voor de vacature moet een wervingstekst geschreven worden. Wij stellen samen met de klant de vacature-omschrijving op. We bespreken samen de gewenste functie-eisen en competenties. Voor tips voor het schrijven van een vacaturetekst klik hier. 
  1. Werven van studenten: Wij doen het werven voor u! Wij werven binnen ons netwerk van 6300 studenten aan de Technische universiteit van Eindhoven. We delen de vacatures via al onze kanalen. Dit omvat ons platform, sociale media en meer dan 1000 schermen op de TU/e die naast liften en op andere wachtplekken hangen. 
  1. Selecteer de meest geschikte student voor het werk: Wij selecteren kandidaten voor je en plannen een interview, zodat je de beste kandidaat kunt kiezen. 
Grafiek die stap voor stap beschrijft hoe je tijdens de werving en selectie de beste kandidaat selecteerd op basis van sollicitatie interviews.

Perfecte Match gevonden? Dan hoef u zich enkel te gaan voorbereiden op de start van de nieuwe werkstudent. Wij verzorgen de contracten, eventuele werkvergunningen en loonadministratie.  

Kosten

Als werkgever betaal je alleen voor de gewerkte uren door de werkstudent. De werkstudent is in dienst bij EuFlex Technificient en wordt uitgezonden naar de klant. Het bruto uurloon wordt bepaald door de klant zelf. 

Het uurloon van de student wordt verhoogd met onze factor voor een allesomvattend uurtarief. De essentiële elementen van onze factor zijn verzekeringen, salaris, een opslag en werkgeverlasten bij Euflex Technificient. 

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en meer informatie met betrekking tot kosten en andere zaken. 

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder werving en selectie?

Werving en selectie is het gehele proces rond het vinden, selecteren en aannemen van een geschikte kandidaat. Het begint bij het online zetten van wervingsteksten en strekt zich uit tot het doornemen van cv’s en voeren van gesprekken. Dit alles tot dat de beste kandidaat geselecteerd is en in dienst genomen is. 

Wie neemt na de werving en selectie de nieuwe medewerker in dienst?

Wij verzorgen de uitzending van werkstudenten. De werving en selectie is onderdeel van ons uitzend proces. Wij nemen de administratieve taken op ons. We streven naar langdurige samenwerking. Na verloop van tijd bestaat de mogelijkheid om de werkstudent kosteloos over te nemen.  

Hoe werven jullie studenten?

We zoeken in ons netwerk van 6300 getalenteerde studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Het aantal studenten op ons netwerkplatform groeit maandelijks met 100 tot 150 studenten. We plaatsen de vacatures op onze verschillende kanalen.  

Wat kost werving en selectie?

Zelf werven en selecteren kost veel tijd en energie voor een bedrijf. Via ons betaal je enkel voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de werkstudent. 

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

De voordelen van een werkstudent met machine learning ervaring

By EuFlex Technificent

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een nieuwe werknemer of ook wel werkstudent om machine learning toe te passen binnen de organisatie. Laten we allereerst beginnen met wat machine learning precies inhoudt.

Wat is machine learning

Machine learning is een vorm van Artificial Intelligence (AI) die is gericht op het bouwen van systemen die van de verwerkte data kunnen leren of data gebruiken om beter te presteren. Artificial Intelligence is een term voor systemen die de menselijke intelligentie nabootsen. (bron: Oracle)

Machine learning is een populair begrip geworden, het wordt tegenwoordig overal gebruikt. De techniek ontwikkelt zich snel. We beginnen steeds meer te begrijpen welke mogelijkheden het te bieden heeft binnen onze organisaties. Om een beter overzicht te krijgen van de mogelijkheden kan een werkstudent bijvoorbeeld helpen.

Waar kan een machine learning student bij helpen?

Allereerst is het belangrijk te weten wat een werkstudent is. Eigenlijk is een werkstudent niks anders dan een student van een hbo- of wo-opleiding die binnen een bedrijf werk verricht, meestal in de vorm van een bijbaan. Wil je meer lezen over wat een werkstudent precies is? Lees dan deze blog!

Een werkstudent die beschikt over de skill machine learning kan natuurlijk helpen bij het oplossen van vraagstukken waarbij machine learning aan te pas komt. De TU/e werkt voornamelijk met CBL (Challenged Based Learning), dit betekent dat veel opdrachten en vakken direct in de praktijk uitgevoerd worden. De student zal daarom al vaker een machine learning project uitgevoerd hebben. Vergeet alleen niet dat het om een student gaat, dus jarenlange ervaring bij een groot bedrijf zal helaas niet het geval zijn. Maar dit neemt niet weg dat een werkstudent veel kan toevoegen binnen de organisatie. 

Frisse innovatieve blik
Een werkstudent zorgt namelijk ook voor een nieuwe innovatieve blik op de organisatie. Studenten zijn namelijk op de hoogte van de nieuwste technieken, tools en laatste onderzoeken uit het vak. Deze kennis kunnen ze direct delen en toepassen! Doordat ze ook nog niet beperkt worden door de aanwezige cultuur en processen, hebben ze sneller door wat efficiënter kan binnen een organisatie. 

Gedreven persoonlijkheid
Daarnaast hebben over het algemeen studenten die op zoek zijn naar een studiegerelateerde bijbaan een gedreven persoonlijkheid. Ze vinden het namelijk belangrijk relevante ervaring op te doen en hopen ook op een fulltime baan in de toekomst binnen het bedrijf. Ze willen graag alles van het vak leren en zijn erg flexibel inzetbaar. Ze hebben een hoge arbeidsproductiviteit, zeker als je het kijkt naar de kosten van een werkstudent vergeleken met de kosten van normale werknemers.

Welk uurloon krijgt een werkstudent met machine learning skills? 

EuFlex volgt de NBBU uitzend cao en is verplicht de inlenersbeloning toe te passen. De student wordt ingeschaald volgens uw cao of beloningsregeling. Mocht er geen cao zijn, dan passen we meestal het salaris van een student assistent toe. Een gemiddeld salaris voor een werkstudent ligt rond de €14 per uur. Zo heb je een beetje een indicatie wat je een werkstudent kunt bieden met betrekking tot het salaris.

De voordelen van een werkstudent in omgeving Eindhoven 

Laten we nog een keer de voordelen van een werkstudent op een rijtje zetten.

 • Frisse innovatieve blik op de organisatie
 • Gedreven persoonlijkheid
 • Goedkope werknemer
 • Hoog opgeleid op de TU/e met Challenged Based Learning
 • Als het voor beide partijen bevalt, kun je de student direct aannemen na afstuderen zonder enige acquisitie te doen
 • Geen administratieve rompslomp (Dit regelt EuFlex Technificent voor je!)

Hoe vind je een geschikte machine learning werknemer?

Je hoeft zelf eigenlijk niet zoveel te doen als je het aan ons overlaat. Neem contact met ons op zodat de vacature op onze website geplaatst kan worden. Wij zoeken geschikte kandidaten en jij selecteert. De administratieve rompslomp doen wij. Overigens betaal je alleen als er ook daadwerkelijk een student aan het werk gaat. 

Wist je trouwens dat we ook bemiddelen in startersjobs, dus voor net afgestudeerde studenten? Neem hiervoor een kijkje op deze pagina

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

Data Scientist nodig? Neem een TU/e werkstudent aan!

By EuFlex Technificent

Tegenwoordig produceren we ontzettend veel data. Volgens Wil van der Aalst, hoogleraar Information Systems aan de Technische Universiteit van Eindhoven, produceren we in tien minuten net zoveel data als in de periode van de prehistorie tot aan 2003. Bizar toch! Door verschillende technieken wordt het steeds eenvoudiger om data te verzamelen, maar hierdoor wordt het ook steeds lastiger om waardevolle informatie uit deze gigantische dataset te vinden. Is dit herkenbaar bij jouw bedrijf? Dan kan je hoogstwaarschijnlijk een Data Science werkstudent gebruiken.

De voordelen van Data Science binnen uw bedrijf

Data Science is de juiste relevante informatie halen uit een grote hoeveelheid data. Voor het analyseren van data is de juiste expertise nodig. Data Scientists hebben kennis van business, statistiek en hebben over het algemeen programmeerervaring. De modellen die worden gebruikt bij het analyseren zijn complex, maar de praktische toepassingen zijn concreet. De analyses die een Data Scientist maakt, helpen bedrijven om efficiënter te werken en meer over klanten te weten te komen. 

Andere praktische toepassingen van business analytics/Data Science zijn:

 • Efficiëntere processen binnen het bedrijf
 • Betere verdeling van budgetten
 • Hogere klanttevredenheid
 • Predictive maintenance 
 • Betere content

De term Data Science

De term Data Science is eigenlijk ook best een breed begrip. Artificial Intelligence, Machine Learning, Big Data, Robotic Process Automation (RPA), Deep learning enzovoort. betekenen allemaal wat anders. Toch worden ze vaak onder het begrip Data Science gevoegd. Ondanks dat data bij alle begrippen de basis is, gebruiken ze verschillende vormen van data analyse. Bedenk van tevoren dus goed waar je hulp bij nodig hebt als je op zoek gaat naar een Data Scientist.

Hoe vind je de beste Data Science werkstudent in omgeving Eindhoven? 

EuFlex Technificent kan je hierbij helpen. Wij slaan namelijk de brug tussen TU/e studenten en het bedrijfsleven. Specifieke opleidingen op de Technische Universiteit Eindhoven zijn gericht op Data Science. Met een groot netwerk, vinden wij vrijwel altijd de geschikte kandidaat. Geef aan waar je naar op zoek bent en wij zullen de geschikte studenten selecteren. Vervolgens hoeft je alleen nog maar te kiezen en de student kan direct aan de slag. 

Benieuwd wat een werkstudent / bijbaan student precies inhoudt? Lees dan deze blog.

Welk salaris krijgt een Data Science werkstudent? 

EuFlex volgt de NBBU uitzend cao en is verplicht de inlenersbeloning toe te passen. De student wordt ingeschaald volgens uw cao of beloningsregeling. Mocht er geen cao zijn, dan passen we meestal het salaris van een student assistente toe. Volgens Glassdoor is het gemiddelde uurloon van een werkstudent €15. Zo heb je een beetje een indicatie wat je een werkstudent kunt bieden met betrekking tot het salaris.

Plaats je vacature bij EuFlex Technificent

Neem vandaag nog contact op met EuFlex Technificent, en wij zullen ons best doen de vacature zo snel mogelijk online te plaatsen. De vacature wordt zichtbaar voor ons gehele netwerk met méér dan 3000 studenten. Wij zoeken de juiste kandidaat, en jij mag ze selecteren! Vacatures worden vaak in korte tijd ingevuld. 

Vacature aantrekkelijker maken voor studenten?
Dat kan! Wij hebben er een blog over geschreven. Lees hem hier!

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

Hoe plaats je een gratis vacature?

By EuFlex, EuFlex Technificent

Het internet geeft ons ontzettend veel vrijheid en een zee aan informatie. Maar voor het plaatsen van een gratis vacature kan je soms door de bomen het bos niet zien. Er bestaan honderden sites en services om een vacature te plaatsen, maar welke is de juiste voor jouw bedrijf? Is het überhaupt mogelijk om een vacature te plaatsen zonder dat er een dozijn aan betaalde services naar je hoofd gegooid wordt? Je hebt geluk, het is mogelijk.

Of je nou op zoek bent naar een nummerkraker voor financiën of een technisch informaticus; met de juiste vacature en locaties trek jij de juiste mensen aan! Lees hieronder over het vinden van de juiste vacaturebank, de rol van social media en het belang van een goed geschreven vacature om jouw vacature te plaatsen met success.

Gratis vacature plaatsen bij een vacaturebank

Je vacature gratis plaatsen op een vacaturebank brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Publiek erkende vacaturebanken zoals werkzoeken.nl of vacatures.nl hebben een uitzonderlijk groot bereik die met regelmaat honderden duizenden bezoekers per maand ontvangen op hun website. Doordat ze een groot aantal gebruikers hebben worden ook meer vacatures geplaatst, waardoor er vervolgens meer gebruikers zich aanmelden. Maak gebruik van die bekendheid!

Als toevoeging, potentiële werknemers voelen zich meer op gemak bij erkende websites. Hun CV verbonden met hun profiel. De website navigeren is ook velen malen makkelijker als de persoon al bekend is met de website.

Vacaturebanken geven werkzoekenden ook de optie om vacature gemakkelijk te filteren naar hun wensen. Zo kun je makkelijk vacature filtreren op: sector, werktijd, regio en looptijd, om maar een paar te benoemen. De hele tijd moeten navigeren & zoeken naar een vacature om vervolgens op een bedrijf vacaturepagina te belanden en alle gegevens weer handmatig invullen wordt snel vermoeiend als je dat al 3 keer per dag doet. Als werkzoekende is de zoek ervaring veel aangenamer als alles gecentraliseerd is en automatisch is ingevuld. Op deze manier kunnen mensen op veel meer vacatures reageren en krijg jij als gevolg een grotere hoeveelheid sollicitanten binnen.

Het allermooiste is dat jij je vacature op zoveel mogelijk vacaturebanken kan plaatsen als je wil. Maak daar gebruik van! (Vergeet alleen niet ze vervolgens ook eraf te halen als de positie eenmaal gevuld is 😊) Hieronder zijn een aantal vacaturebanken:

 • Indeed (Groot bereik zowel binnen als buiten Nederland)
 • EuFlex (Perfect voor het werven van Technische studenten in de Brainport regio)
 • Vacatures.nl (Groot bereik binnen Nederland)
 • Tempo-team (Goed bereik onder jonge mensen ideaal voor deel- en voltijd)
 • Werk (Actief en organiserend met een oudere doelgroep)
 • Werkzoeken (Breed Netwerk en werkt goed voor de randstad regio)

Social media en vacatures plaatsen gaan hand-in-hand

Vacatures posten op social media is tegenwoordig ook een handig trucje om in je arsenaal te hebben. Het is een laagdrempelige manier om je vacature te verspreiden via de digitale word-of-mouth. De toegevoegde waarde van social media is dat je mensen kan bereiken die wellicht niet actief naar werkzoeken. Ze worden wel geprikkeld als nou net de goeie vacature per toeval langskomt in hun feed of wordt doorverwezen via een verbinding.

Of je netwerk nou groot of klein is, het is een methode die je niet links op straat moet laten liggen, maar juist actief gebruikt moet worden in combinatie met vacaturebanken. Sommige social media platformen zijn ze zelfs allebei. Ideaal! Denk hierbij aan LinkedIn.nl en Facebook.nl. Beide hebben een ingebouwde vacaturefunctie. Zowel gratis als betaald. Betaalde vacatures worden in de zoek resultaten vaker naar boven geduwd dan hun gratis variant. Als je dus echt snel iemand nodig hebt om de positie te vullen, dan is dit zeker het overwegen waard.

Denk aan je doelgroep

Er zijn vrijwel oneindig soorten banen en het is daarom van uitermate groot belang dat jouw unieke vacature bij de juiste doelgroep terecht komt. Denk hierbij aan opleidingsniveau, maar ook aan de actieve sector, werkervaring, technisch/niet technisch en regio. Hoewel de grote vacaturebanken brede filter opties hebben, trekken ze niet altijd de mensen aan die de vacature hoort te bereiken.

Zoek je bijvoorbeeld een technische werkstudent om een 16-uur per week functie te vervullen? Of een student die binnenkort klaar is met hun master? Dan kun je ze beter bereiken via uitzendbureau’s die in directe verbinding zijn met de universiteiten. Wij (EuFlex.nl) staan in directe verbinding met de Technische Universiteit Eindhoven en hebben om die reden het bereik van ongeveer 12.000 TU/e studenten. Een doelgroep die lastiger te bereiken is via vacaturebanken zoals tempo-team.nl of Facebook.nl.

Hoe zorg je ervoor dat jouw (gratis) vacature eruit springt?

Goed Bezig! Je hebt een sterk idee wie jij wil om je team te versterken. Daarbij heb je ook gebruik gemaakt van de juiste vacaturebanken en social media pagina’s gekozen om jouw droomsollicitant te vinden. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw vacature eruit springt?

Het is een realiteit dat het aantal vacatures is gestegen met 250%(!) sinds corona. Door deze gigantische stijging in zo’n korte tijd hebben studenten en andere werkzoekenden veel meer keuze dan ervoor. Al helemaal als je gratis vacatures wil plaatsen, is het daarom extra belangrijk om extra aandacht te geven aan hoe jij de vacature presenteert.  Hieronder zijn al een aantal punten om in acht te nemen:

 • Verplaats je in je doelgroep
 • Geef duidelijkheid
 • Vermeld het salaris
 • Noteer onder welke cao de functie valt

Voor meer tips voor het schrijven van een vacature lees onze andere blog over het creëren van de beste werkstudent vacature om een nog beter beeld te krijgen.

Ben jij op zoek naar technische starters of werkstudenten zowel parttime als fulltime? Bij EuFlex kun je gratis een vacature laten plaatsen via onze eenvoudige tool. Wij zijn er ook om jou te helpen met het maken van de juiste vacature. Via de knop hieronder ga je direct naar de pagina waar je jouw vacature gratis kan plaatsen voor technische studenten en starters om te zien.

Gratis vacature plaatsen

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

Goede trainees in Eindhoven, hoe vind je die?

By EuFlex Technificent

Vind je het lastig om goede trainees in Eindhoven te vinden? Dat dit lastig is, kunnen wij goed begrijpen, het is namelijk erg belangrijk om goede trainees te vinden. Je investeert namelijk veel tijd en geld in deze net afgestudeerde studenten, dan wil je natuurlijk wel dat je er ook echt iets aan hebt uiteindelijk. Voor degene die nog niet helemaal precies weten wat een trainee is, zullen we dit eerst nog even verhelderen.

Wat is een trainee?

Een trainee is een nog niet zo lang geleden afgestudeerde student die in opleiding is bij een bedrijf. De student leert en werkt tegelijkertijd binnen een bedrijf, dit doen ze meestal voor ongeveer twee jaar, maar er zijn ook traineeships van één jaar of langer dan twee jaar. De periode van de traineeship is wel vooraf vastgelegd.

In principe kan een traineeship als een soort startersfunctie gezien worden, het wordt dus niet als een stage gezien. Vaak kan de trainee met verschillende afdelingen meelopen om zo de kans te krijgen om te ontdekken waar zijn of haar interesses precies liggen. Het doel van het aannemen van een trainee is om de starter te laten integreren in het bedrijf en daarna als volwaardig allround medewerker kan meedraaien.

Maak gebruik van detachering of uitzenden in Eindhoven

Om goede trainees in Eindhoven te vinden, kun je er goed aan doen om gebruik te maken van een detacheringsbureau of een uitzendbureau. Deze bureaus bemiddelen tussen vraag en aanbod. Zij zoeken voor jou dan een geschikte kandidaat die past binnen het bedrijf en de voorwaarden. Je hoeft zelf dan geen moeite te steken in het zoekproces. Meestal komen ze met een aantal kandidaten, zodat je zelf nog kunt kiezen welke jij het meest geschikt vindt.

De 2 belangrijkste voordelen van samenwerken met detachering- of uitzendbureaus

 1. Werving & selectie
  Het zoeken van goede trainees in Eindhoven is een tijdrovend proces. Een uitzendbureau of detacheringsbureau neemt dat voor je uit handen. De bureaus hebben een groot netwerk en kunnen dus veel sneller de juiste match vinden. Dit bespaard je veel tijd en moeite.
 2. Flexibiliteit
  Je kunt werknemers tijdelijk aan je bedrijf verbinden. Dit is een voordeel wanneer je een specifieke vraag hebt voor een bepaalde periode. Bijvoorbeeld bij een tijdelijk project of wanneer een medewerker ziek is. In het geval van trainees ga je er natuurlijk niet vanuit dat dit voor korte tijd is, maar het kan wel een voordeel zijn wanneer de trainee niet goed functioneert.

Hoe krijg je contact met TU Eindhoven studenten?

Ben je op zoek naar een hoogopgeleide technische trainee in Eindhoven? Dan kun je het beste in contact komen met TU/e studenten. Deze studenten zijn hoogopgeleid en werken regelmatig in multidisciplinaire teams. Voornamelijk voor technische traineeships zijn deze studenten zeer geschikt. 

Via EuFlex Technificent kun je eenvoudig in contact komen met TU Eindhoven studenten. Wij hebben een netwerk met méér dan 3000 TU/e studenten. Doordat ons kantoor midden op de campus ligt, kunnen wij close contact onderhouden met de studenten. 

Voorbeelden van verschillende soorten traineeships die bij TU/e studenten passen:

 • IT traineeship
 • Web developer traineeship
 • Business analist traineeship
 • Data science traineeship
 • Management traineeship
 • Digital consultant traineeship

Benieuwd of het traineeship van jouw bedrijf bij een TU/e student past? Bekijk hier alle opleidingen die de Technische Universiteit Eindhoven aanbiedt.

EuFlex Technificent helpt je bij het vinden van technisch personeel in Eindhoven!

Ja, misschien zijn wij (EuFlex Technificent) wel het meest geschikte uitzendbureau voor technisch personeel in Eindhoven. Doordat we midden op de campus zitten en alleen beschikken over een netwerk met technische studenten, hebben wij altijd kwalitatief hoogopgeleiden starters. Dit netwerk is ontstaan doordat wij ons alleen op deze doelgroep focussen, dus echt alleen TU/e studenten of alumni! Hierdoor garanderen wij je altijd de beste trainees.

Via onze klanten hebben we met regelmaat terug gekregen dat onze studenten flexibel en snel in te werken zijn. Daarnaast kunnen we vaak op korte termijn de juiste kandidaten aanleveren.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om even door te spreken waar je naar op zoek bent. 

Andere services van EuFlex Technificent:

 • Werkstudenten / bijbaanstudent
 • Starters
 • Employer Branding
Lees meer over onze services!

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op

De voordelen van een werkstudent bouwkunde

By EuFlex Technificent

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt, kan het een goede zet zijn een werkstudent bouwkunde in te huren. Werkstudenten hebben vaak een gedreven persoonlijkheid en zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Op de TU/e wordt veel gewerkt in multidisciplinaire teams en worden veel praktische projecten direct uitgevoerd. De studenten hebben vaak al aan grote projecten voor echte opdrachtgevers gewerkt.

Een werkstudent bouwkunde heeft voordelen voor jouw bedrijf 

Frisse innovatieve blik op de organisatie
Een student kan een nieuwe innovatieve blik op de organisatie en processen geven. Dit geeft het bedrijf direct nieuwe energie. Studenten zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, tools en laatste onderzoeken uit het vak. Deze kennis kunnen ze direct delen met uw bedrijf, bespaard weer dure trainingen! Daarnaast worden ze nog niet beperkt door de aanwezige cultuur en processen, hierdoor hebben ze sneller door wat efficiënter kan binnen het bedrijf.

Gedreven persoonlijkheid en hoge arbeidsproductiviteit
Uit ervaring kunnen we spreken dat de meeste studenten die op zoek zijn naar een relevante bijbaan naast hun studie een gedreven persoonlijkheid hebben. Ze willen zich alvast voorbereiden op het bedrijfsleven dat komen gaat. Ze hopen vaak ook te kunnen blijven werken wanneer ze afstuderen.

Lagere personeelskosten
Een werkstudent is vaak goedkoper dan een vaste werknemer. Ze zijn vaak jonger dan je huidige werknemers en krijgen een junior functie binnen het bedrijf. Je kunt de jobstudenten inhuren voor alleen de momenten waarin je ze ook echt nodig hebt, dus zo heb je dus geen vaste lasten, mits je dit zo afspreekt natuurlijk. Het is een goedkope manier om tijdelijke projecten of drukke periodes op te lossen. We komen later terug op het salaris van een werkstudent.

Hoog opgeleide TU/e werknemer
Studenten bouwkunde die studeren aan de Technische Universiteit Eindhoven zijn gewend om te werken met Challenge Based Learning. Dit betekent dat ze de theorie ook direct in de praktijk uitvoeren door middel van verschillende projecten. Ze zijn gewend om te werken in multidisciplinaire teams en weten dus goed hoe ze moeten samenwerken in groepsverband. De TU/e staat in de internationale top als het gaat om samenwerken met het bedrijfsleven. Zeker een voordeel dus als je het ons vraagt!

Werknemer zonder werving en selectie
Bevalt het vanuit beide partijen? Dan heb je waarschijnlijk een nieuwe werknemer zonder enige acquisitie te hoeven doen. Wanneer de student afstudeert kan deze namelijk direct in dienst treden. Een echte win-win situatie!

Geen administratieve rompslomp
Wanneer je een student inhuurt via EuFlex Technificent heb je geen administratieve rompslomp. Wij nemen dit proces geheel uit handen. Je betaalt alleen per gewerkt uur, er zijn geen verdere kosten

Wat kan een bouwkunde student precies?

Tijdens de studie houden de studenten zich bezig met de vraag hoe onze leefomgeving in elkaar steekt en hoe deze steeds verandert. Ze krijgen inzicht in de manier waarop gebouwen, woonwijken of complete steden aangepast kunnen worden. Gebaseerd op de veranderende wensen van bewoners en gebruikers, met behulp van de nieuwe technologische mogelijkheden. Ze ontwikkelen een breed inzicht in het ontwerpen van gebouwen, huizen, kantoren, musea of zelfs hele woonwijken. Ze verdiepen zich in het techniek, het ontwerp en het bouwproces. 

Tijdens de opleiding hebben de studenten in teamverband gewerkt aan bouwtechnische ontwerpopdrachten. De technische kennis die is opgedaan wordt vertaald in concrete oplossingen voor een maatschappelijk probleem. Zo hebben ze al voor hun carrière geleerd een brug te slaan tussen techniek en de wereld om ze heen. De studenten worden gekenmerkt als studenten die bereid zijn anders te denken, die de wereld op zijn kop durven te zetten.

Lees hier meer over de bouwkunde opleiding aan de Technische Universiteit Eindhoven

Welk salaris krijgt een werkstudent bouwkunde?

EuFlex volgt de NBBU uitzend cao en is verplicht de inlenersbeloning toe te passen. De student wordt ingeschaald volgens uw cao of beloningsregeling. Mocht er geen cao zijn, dan passen we meestal het salaris van een student assistente toe. Zo heb je een beetje een indicatie wat je een werkstudent kunt bieden met betrekking tot het salaris.

Wilt u een werkstudent inhuren?

Wil je nu al in contact komen met het toptalent van de toekomst? EuFlex Technificent slaat op 3 manieren de brug tussen technische TU/e talent en de arbeidsmarkt. Zet onze TU/e technische talenten direct in voor uw bedrijf als werkstudent, of ga alvast een relatie aan zodat er op termijn een samenwerking kan ontstaan. 

 • Flexibel inzetbare studenten voor diverse opdrachten, projecten en werkzaamheden
 • Haal het talent van de toekomst nú al in huis 
 • Wij werven en u selecteert
 • Betaal per gewerkt uur, zonder verdere kosten of administratieve rompslomp

Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden die we bieden, maar graag spreken we de mogelijkheden ook persoonlijk door: 040 247 80 80

Lees meer over onze services!

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op