Skip to main content

EuFlex biedt medewerkers van de TU/e een scala aan diensten op het gebied van loopbaanbegeleiding. We gaan hierin veel verder dan alleen het vinden van de juiste match tussen werknemer en werkgever. Een aantal van onze specialisaties lichten we hier in het kort toe. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Career Consult

Vraag je je wel eens af of je nog op de juiste plek zit? Wil je nog groeien, een andere richting inslaan, of een klankbord voor jouw vragen? Vraag dan een Career Consult aan! Vanuit onze expertise en ruime ervaring denken we graag met je mee of staan we je bij met praktische hulp, bijvoorbeeld voor het opstellen van een up-to-date CV. Het Career Consult bestaat uit drie gesprekken. Voor medewerkers van de TU/e met een contract voor minimaal twee jaar of met een vast dienstverband is dit traject gratis.

Klik op de button voor het aanmeldingsformulier Career Consult:

Aanmeldingsformulier Career Consult

Contact

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op: 040-2478084

Luna de Plint, kamer 1.140 – TU/e Campus Eindhoven.

Voorbeelden van vragen

  1. Een gesprek voorbereiden
  2. Brief, CV, LinkedIn check
  3. Hoe blijf ik vitaal?
  4. Social Safety
  5. Rouw & verlies
  6. Opleiding advies
  7. Zelfinzicht

Career Consult 2

Voor TU/e medewerkers die nog niet in de laatste fase van hun contract zitten én al eens eerder een Career Consult bij ons gevolgd hebben maar behoefte hebben aan meer ondersteuning bieden wij het Career Consult 2. Dit traject bestaat wederom uit drie gesprekken.

Klik op de button aanmeldingsformulier Career Consult 2:

Aanmeldingsformulier Career Consult 2

Career Consult uit dienst

Ga je de TU/e verlaten en weet je nog niet precies wat je hierna gaat doen? Ook dan kan EuFlex je helpen om je opnieuw te oriënteren op de arbeidsmarkt. Het traject bestaat uit drie gesprekken. Hiermee kun je al ruim voor het einde van je dienstverband starten, zodat je goed voorbereid de arbeidsmarkt benadert.

Klik op de button voor het aanmeldingsformulier Career Consult uit Dienst:

Aanmeldingsformulier Career Consult Uit Dienst

Individuele Proof persoonlijkheidsanalyse

De individuele Proof Persoonlijkheidsanalyse geeft je inzicht in jouw sterke persoonlijke kwaliteiten en hiermee een leidraad voor toekomstige keuzes. Voor alle Postdocs, PhD en EngD studenten is het mogelijk om dit deel van het Proof programma gratis via EuFlex te volgen. Voor meer informatie, klik hier.

Ben je geen Postdoc, PhD of EngD student, maar wil je toch een assessment of persoonlijkheidsanalyse door EuFlex laten uitvoeren? Dat kan. Neem dan contact met ons op.

Ontwikkel- of selectie assessment

Een ontwikkelassessment van Euflex geeft je een helder inzicht in jouw vaardigheden en kwaliteiten als kandidaat. Hierdoor krijg je een beter beeld van jouw kansen en mogelijkheden zodat je een goede volgende loopbaanstap kunt maken.

Een selectieassessment is onderdeel van een sollicitatieprocedure waarin wordt gekeken of jouw competenties aansluiten bij de kennis, vaardigheden en kwaliteiten die voor de functie worden vereist. Op basis van dit assessment kan EuFlex een maatwerkadvies geven aan jou en je mogelijke werkgever over de match met de functie.  

Loopbaan(her)oriëntatie

Reorganisaties, internationalisering en technologische ontwikkelingen vragen om continue alertheid en flexibiliteit van werknemers. EuFlex ondersteunt medewerkers van de TU/e in het proces van (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt, binnen óf buiten de TU/e. We helpen je om antwoorden te formuleren op essentiële vragen als: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Arbeidsmarktoriëntatie

Van medewerkers wordt in toenemende mate verlangd dat zij zelf sturing geven aan hun loopbaan in een dynamische arbeidsmarkt. Dat is niet altijd gemakkelijk. EuFlex, 100% dochter van de TU/e en gevestigd in het hart van de campus, volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet. We zijn dan ook als geen ander in staat om medewerkers te begeleiden op de weg naar (nieuwe) kansen. 

Spouse Career Support

Deze informatie betreft het Spouse Career Support programma voor partners van buitenlandse werknemers. Wanneer iemand de sprong heeft genomen om zijn of haar partner naar het buitenland te volgen heten wij hen graag hartelijk welkom in ons land. Wij hopen en vertrouwen er op dat hun verblijf in Nederland een interessante en verrijkende ervaring zal zijn. In Nederland werken zal hier zeker aan bijdragen. Wij helpen hen graag een passende baan te vinden. Heeft u interesse in onze Spouse Career Support Services? Neem dan contact met ons op.

Outplacement

Het kan om verschillende redenen voorkomen dat je als medewerker niet meer goed op je werkplek en in je vel zit. Dit is niet alleen belastend voor jouzelf, maar mogelijkerwijs ook voor je collega’s en de organisatie. EuFlex kijkt samen met jou naar mogelijke nieuwe carrièrestappen, binnen of buiten de TU/e organisatie. Outplacement door EuFlex is een intensief traject waarin wij jou stapsgewijs en heel praktisch begeleiden bij het vinden van een nieuwe, passende werkomgeving.

Vier medewerkers van EuFlex op een rijtje
Saskia, Mariette, Marijke en Anita, voor al uw vragen rondom persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op
De pointer van EuFlex met op de achtergrond een jongen en meisje aan het praten