Skip to main content

Neem Alireza: daar druipt de nieuwsgierigheid vanaf. En dát zoeken we.

Martijn Stuart   Directeur Infield ICT

Lees het hele verhaal

Klantervaring: Gemakkelijk & snel technisch personeel vinden

Klantervaring: Werkstudenten bij SmartQare

Klantervaring: Werkstudent bij HyTEPS

Martijn Stuart, directeur Infield ICT:

De strategische inzet van TU/e studenten

Infield ICT is een gespecialiseerde aanbieder van ICT infrastructuren voor bedrijven en organisaties met complexe processen, zoals zorgorganisaties, farmaceuticals en bedrijven in de financesector. Geen eenvoudige markt, en de juiste adviseurs liggen voor Infield ICT dan ook niet voor het oprapen.

“Je moet als werkgever in deze tak van sport heel anders te werk gaan. Simpelweg een vacature plaatsen, levert niets op. Wij hebben in recruitment onze focus op jong, aankomend talent. Talent dat je zelf intern kunt opleiden of talent dat direct al toegevoegde waarde biedt. Maar: talent ontdek je niet zomaar. Ook als werkgever moet je daarin investeren. Maar het rendement voor je HRM is vele male groter dan simpelweg adverteren.”

Via EuFlex Technificent kwam student Alireza in contact met Infield ICT. Het klikte meteen heel goed. Omdat Alireza nog student is, startte hij 2 dagen per week als Security Consultant.

Martijn ziet het als zijn missie om de juiste talenten op de juiste plek bij Infield ICT te zetten. ”We zoeken studenten zoals Alireza: daar druipen de nieuwsgierigheid en service vanaf!”  

Start uw missie

We moeten zichtbaar zijn bij de juiste studenten van nu. Anders missen we de boot.

Martijn Stuart   Directeur Infield ICT

Logo van Infield ICT

Klanten

Voordelen van een werkstudent via EuFlex Technificent

 • Flexibel inzetbaar personeel
 • Betaal per gewerkt uur
 • Pro-actief TU/e studenten aan uw bedrijf binden
 • Geen administratie
 • Bepaal zelf de opdracht voor de werkstudent
 • Werkstudenten zijn inzetbaar in multidisciplinaire teams
 • Toegang tot nieuw inzicht, kennis en technieken via werkstudenten
 • No cure, no pay

Hoe werkt het?

In samenspraak met u brengen we in kaart welke student het beste past bij uw opdracht en uw organisatie. Zodoende stemmen we ons wervingsproces volledig af op uw behoeften. EuFlex Technificent levert maatwerk!

Onze studenten werken voor een breed scala aan bedrijven, zowel bij technische als niet technische bedrijven.

TU/e studenten worden ook geplaatst in bijbanen waar een technische achtergrond, op het eerste gezicht, wat minder noodzakelijk lijkt te zijn. In de praktijk blijkt dan toch dat de ‘frisse kijk’ van een TU/e-student er soms toe leidt dat zowel de student als het bedrijf met elkaar willen samenwerken. Natuurlijk in een functie die past bij de opleiding van de student én die het bedrijf, in ‘technisch’ opzicht, verder helpt.

Voor welke werkzaamheden is een werkstudent geschikt?

Omdat de studenten breed ingezet worden bij verschillende (technische) bedrijven zijn de vacatures erg variërend. Denk daarbij aan het invullen van (tijdelijke) vacatures, assisteren binnen projectteams of het uitvoeren van technische (laboratorium) werkzaamheden. Maar ook Marktonderzoeken, IT & Webontwikkeling, Data & Process analyses en (Grafische) Vormgeving zijn veel voorkomende studenten werkzaamheden.

TU/e studenten zijn gewend om te werken in multidisciplinaire projectteams. Wij zien steeds vaker dat opdrachtgevers volledige of deelprojecten uitbesteden aan studenten. EuFlex Technifcent biedt ook u de mogelijkheid om uw eigen multidisciplinair team samen te stellen. Nieuwe, jonge frisse blikken bieden u tenslotte niet alleen de kans om out of the box te denken, maar geeft ook toegang tot nieuw inzicht, kennis en technieken.

Mannelijke student aan het poseren in een collegezaal van de TU/e

Wat zijn de kosten van een werkstudent?

De kosten voor u als bedrijf zijn afhankelijk per dienst. Voor Student Jobs en Reverse Matching werken wij op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat u alleen betaalt zodra een geschikte technische student bij u aan het werk gaat. U zult dan een factor over het bruto uurloon betalen.

Wij volgen de NBBU Uitzend cao en zijn verplicht de inlenersbeloning toe te passen. Wij moeten de student inschalen volgens uw cao of beloningsregeling. Als uw organisatie geen gebruik maakt van een cao of er geen inschaling bestaat voor (werk)studenten, dan wordt de student ingeschaald volgens de TU/e regeling voor studentassistenten.

Voor de dienst Employer Branding hebben wij vaste prijzen.

Meer lezen over onze diensten en prijzen? Lees dan onze informatiebrochure! Flexibiliteit staat bij ons voorop, we denken graag met u mee wat past bij uw situatie!

Neem contact op

Een voormalige TU/e student, ooit bij ons begonnen als platform medewerker, is nu business analist op ons hoofdkantoor.

Susan  Recruiter platform medewerkers bij Viggo

Wat is het verschil tussen EuFlex Technificent en een regulier uitzendbureau?

EuFlex Technificent richt zich op het plaatsen van technische TU/e studenten bij zowel technische als minder technische bedrijven. EuFlex Technificent onderscheidt zich door:

 • EuFlex Technificent is 100% dochteronderneming is van de TU/e, een van de beste technische universiteiten van Nederland. Een opdracht via EuFlex Technificent is dus ook een investering in de wetenschap! Winst vloeit namelijk volledig terug naar de TU/e ten behoeve van onderzoek en onderwijs. 
 • Doordat EuFlex gevestigd is midden op de campus, staan we direct in contact met de studenten.  
 • Het netwerk van EuFlex Technificent is exclusief voor technische studenten, u kunt gemakkelijk uw technisch personeel vinden! 

Hoe kan ik me aanmelden?

Als werkgever kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: 040 – 247 8080. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden! U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij contact met u op! 

Kan ik de studenten zelf selecteren en hoeveel studenten kan ik benaderen?

Bij EuFlex Technificent geloven wij dat u als geen ander weet welke kandidaat het beste bij u past. Daarom nemen wij het zoekproces uit handen zónder uw keuzevrijheid te beperken. Wij zoeken, u selecteert.

Het is mogelijk om met elke student in contact te komen die reageert op uw advertentie.

Hoeveel uur per week zijn de studenten inzetbaar?

Aangezien wij, net als onze opdrachtgevers, onze studenten aanmoedigen uit te blinken in zowel hun studie als bijbaan, zijn plaatsingen voor 8-16 uur gebruikelijk. Een enkele keer kan dit meer zijn, afhankelijk van de persoonlijke studieplanning van de student. 

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Meer weten of gelijk bijbaan studenten vinden?
Neem contact op met Melissa om de mogelijkheden te bespreken.

Stuur een emailBel mij terug

Melissa Scholte

Contacteer mij voor meer informatie over het inhuren van een werkstudent

040 247 7371 m.scholte1@tue.nl

Benieuwd naar onze drie diensten?

Afgestudeerden:

Afgestudeerden vinden

Employer Branding:

Mijn bedrijf promoten