Skip to main content

EuFlex

EuFlex (Eindhoven University Flexibility) vervult al sinds 1998 een cruciale rol in de ontwikkeling van de Brainport regio: die van matchmaker tussen aanbieders en vragers van (technisch) toptalent.

Netwerk

Als 100% dochter van de TU/e, gevestigd in het hart van de campus, beschikt EuFlex over een uitgebreid relatienetwerk van talentvolle studenten, ervaren professionals, start-ups en gevestigde bedrijven en organisaties. Zowel binnen de TU/e als ver daarbuiten.

Onze expertise

Onze expertise en know how liggen bij het maken van die ene, perfecte match tussen mens en organisatie. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, kort- of langdurig. Dat doen we met ons aanbod van bijbanen voor studenten, Reverse Matching en met onze partnerships Employer Branding.

Laat ons uw matchmaker zijn!

Sta je als (aankomend) professional open voor een (nieuwe) uitdaging bij een toporganisatie in jouw vakgebied? Zoekt u als werkgever een gemotiveerde student voor een bijbaan, een werkstudent voor een bepaald project? Of een gekwalificeerde technische professional die innovatie in uw organisatie kan aanjagen? Laat ons uw matchmaker zijn!

Student aan het studeren in de bibliotheek van de TU/e

Laat EuFlex uw matchmaker zijn

EuFlex bemiddelt in vaste en tijdelijke banen binnen de TU/e organisatie en in technische (bij-)banen bij bedrijven en organisaties in de Brainport regio.

Bekijk vacatures

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op
De pointer van EuFlex met op de achtergrond een jongen en meisje aan het praten