Skip to main content
 1. Wat is werving en selectie 

  Werving en selectie voor werkstudenten is het proces van het aantrekken, selecteren en aannemen van geschikte kandidaten voor tijdelijke posities binnen jouw organisatie. Het omvat het hele traject, van het opstellen van wervingsteksten tot het selecteren van de perfecte match. Wij zijn gevestigd op de Technische Universiteit van Eindhoven en richten ons specifiek op het werven van werkstudenten. Dit betekent dat we ons concentreren op het vinden van de meest geschikte en talentvolle studenten voor jouw tijdelijke vacatures. 

  Werving via Euflex Technificient – Het geheim van snel talent aannemen 

  Op zoek naar een nieuwe medewerker? Wij werven, jij selecteert! 

  Euflex Technificient, dochteronderneming van TU/e, ligt centraal op de campus, omringd door veel talent. Met 6300 studenten van de TU Eindhoven in ons netwerk, kun je kiezen uit de beste kandidaten. Met een gemiddelde wervingssnelheid van onder de 7 dagen zal u vacature snel gevuld zijn.   

  Stappenplan werving en selectie: 

  1. Vacature plaatsen: Voor de vacature moet een wervingstekst geschreven worden. Wij stellen samen met de klant de vacature-omschrijving op. We bespreken samen de gewenste functie-eisen en competenties. Voor tips voor het schrijven van een vacaturetekst klik hier. 
  1. Werven van studenten: Wij doen het werven voor u! Wij werven binnen ons netwerk van 6300 studenten aan de Technische universiteit van Eindhoven. We delen de vacatures via al onze kanalen. Dit omvat ons platform, sociale media en meer dan 1000 schermen op de TU/e die naast liften en op andere wachtplekken hangen. 
  1. Selecteer de meest geschikte student voor het werk: Wij selecteren kandidaten voor je en plannen een interview, zodat je de beste kandidaat kunt kiezen. 
Grafiek die stap voor stap beschrijft hoe je tijdens de werving en selectie de beste kandidaat selecteerd op basis van sollicitatie interviews.

Perfecte Match gevonden? Dan hoef u zich enkel te gaan voorbereiden op de start van de nieuwe werkstudent. Wij verzorgen de contracten, eventuele werkvergunningen en loonadministratie.  

Kosten

Als werkgever betaal je alleen voor de gewerkte uren door de werkstudent. De werkstudent is in dienst bij EuFlex Technificient en wordt uitgezonden naar de klant. Het bruto uurloon wordt bepaald door de klant zelf. 

Het uurloon van de student wordt verhoogd met onze factor voor een allesomvattend uurtarief. De essentiële elementen van onze factor zijn verzekeringen, salaris, een opslag en werkgeverlasten bij Euflex Technificient. 

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en meer informatie met betrekking tot kosten en andere zaken. 

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder werving en selectie?

Werving en selectie is het gehele proces rond het vinden, selecteren en aannemen van een geschikte kandidaat. Het begint bij het online zetten van wervingsteksten en strekt zich uit tot het doornemen van cv’s en voeren van gesprekken. Dit alles tot dat de beste kandidaat geselecteerd is en in dienst genomen is. 

Wie neemt na de werving en selectie de nieuwe medewerker in dienst?

Wij verzorgen de uitzending van werkstudenten. De werving en selectie is onderdeel van ons uitzend proces. Wij nemen de administratieve taken op ons. We streven naar langdurige samenwerking. Na verloop van tijd bestaat de mogelijkheid om de werkstudent kosteloos over te nemen.  

Hoe werven jullie studenten?

We zoeken in ons netwerk van 6300 getalenteerde studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Het aantal studenten op ons netwerkplatform groeit maandelijks met 100 tot 150 studenten. We plaatsen de vacatures op onze verschillende kanalen.  

Wat kost werving en selectie?

Zelf werven en selecteren kost veel tijd en energie voor een bedrijf. Via ons betaal je enkel voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de werkstudent. 

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op