Op zoek naar vacature secretaresse in Eindhoven? Bij EuFlex zijn we met regelmaat op zoek naar een nieuwe secretaresse. Als secretaresse vervul je een belangrijke functie. Je regelt veel verschillende zaken en bent vaak het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en externe relaties. Je bent een echte alleskunner!

Altijd een open vacature voor secretaresses bij EuFlex

EuFlex is een dochteronderneming van de Technische Universiteit Eindhoven. Omdat de universiteit een grote organisatie is, zijn ze vaak op zoek naar (ervaren) secretaresses, vandaar dat je altijd een open sollicitatie kunt doen. We hebben zowel parttime posities als fulltime posities op onze vacaturepagina. 

Hoe kun je solliciteren op de vacature secretaresse Eindhoven?

Op onze website hebben we regelmatig vacatures open staan, deze kun je hier vinden. Maar we hebben ook standaard een open vacature voor secretaresses. Via de knop hieronder ga je direct naar de pagina waar je kan solliciteren. Via deze vacature kunnen we eenvoudig je gegevens opslaan en contact met je opnemen zodra er een open positie is. Op deze pagina kun je ook de functie eisen vinden.

Open sollicitatie secretaresse

Welke opleiding heb ik nodig als secretaresse?

Als secretaresse is het belangrijk dat je een middelbare school diploma hebt aangevuld met een secretaresseopleiding. Maar het meest belangrijk is dat je een alleskunner bent die leidinggevenden en andere collega’s zo veel mogelijk probeert te ontzorgen. Dit betekent dat je breed inzetbaar bent. Er wordt ook van je verwacht dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Mocht je niet ervaren zijn in Word, Outlook en Excel, dan wordt het ook ten zeerste aangeraden eerst een computertraining te volgen om dit te leren. Met deze programma’s zal je namelijk veel te werk gaan. 

Wat verdient een secretaresse?

Bij EuFlex verdien je als secretaresse minimaal €2.310 tot maximaal €2.900 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de universiteit uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen per jaar en een eindejaarsuitkering.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk dan snel onze pagina met alle openstaande vacatures!

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op