Skip to main content

Oriëntatie arbeidsmarkt

Ben je een technisch universitaire kandidaat, dan is de kans groot dat je ons al kent vanuit je studie, promotietraject of eerdere samenwerking. Wat je misschien nog niet weet, is dat EuFlex je van A tot Z ondersteunt bij jouw oriëntatie op de arbeidsmarkt.

Als volle dochter van de TU/e zijn we al 20 jaar dé matchmaker tussen technisch universitaire kandidaten en innovatieve bedrijven en organisaties in de Brainport regio. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we de ideale baan en werkgever voor jou.

EuFlex kan je helpen

EuFlex kan je voorbereiden op een sollicitatiegesprek, adviseren over je contract, suggesties doen voor onderhandelingen of eventuele vervolgstappen in je carrière samen met jou uitstippelen. Uiteraard stemmen we de mate van begeleiding van tevoren met elkaar af.

Benieuwd naar de banen en mogelijkheden die we je te bieden hebben, bekijk alle vacatures. Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook.

Student aan het studeren in de bibliotheek van de TU/e

Laat EuFlex uw matchmaker zijn

EuFlex bemiddelt in vaste en tijdelijke banen binnen de TU/e organisatie en in technische (bij-)banen bij bedrijven en organisaties in de Brainport regio.

Bekijk vacatures