Skip to main content

EuFlex biedt opdrachtgevers een scala aan diensten dat veel verder gaat dan het vinden van de juiste match tussen werknemer en werkgever. Een aantal van onze specialisaties lichten we hier in het kort toe. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Ontwikkel- en/of selectie assessment

Een ontwikkelassessment van Euflex geeft een helder inzicht in de vaardigheden en kwaliteiten van een medewerker. Hierdoor ontstaat een beter beeld van zijn/haar kansen en mogelijkheden, hetgeen richtinggevend kan zijn voor een volgende loopbaanstap.

Een selectieassessment maakt onderdeel uit van een sollicitatieprocedure waarin wordt gekeken of de competenties van de kandidaat aansluiten bij de kennis, vaardigheden en kwaliteiten die voor de functie worden vereist. Op basis van dit assessment kan EuFlex een maatwerkadvies geven over de match met de functie.

Loopbaan(her)oriëntatie

Technologie is de belangrijkste motor van verandering en innovatie in de wereld. Reorganisaties, internationalisering en technologische ontwikkelingen vragen om continue alertheid en flexibiliteit van werknemer én werkgever. EuFlex ondersteunt medewerkers in het proces van (her)oriëntatie binnen óf buiten uw bedrijf of organisatie. We helpen antwoorden formuleren op essentiële vragen als: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Arbeidsmarktoriëntatie

Van medewerkers wordt verlangd dat zij zelf sturing geven aan hun loopbaan in een innovatieve, uiterst dynamische arbeidsmarkt. Dat is vaak niet makkelijk. EuFlex, 100% dochter van de TU/e en gevestigd in het hart van de campus, volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet. We zijn dan ook als geen ander in staat om medewerkers te begeleiden op de weg naar (nieuwe) kansen. 

Outplacement

Het kan op verschillende redenen voorkomen dat een medewerker niet meer goed op zijn werkplek en in zijn vel zit. Dit is niet alleen belastend voor de medewerker zelf, maar ook voor zijn of haar werkomgeving.

EuFlex kijkt samen met de medewerker naar mogelijke nieuwe carrièrestappen, binnen of buiten de huidige organisatie. Outplacement door EuFlex is een intensief traject waarin wij de medewerker stapsgewijs begeleiden bij het vinden van een nieuwe, passende werkomgeving.

Contact

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem contact op.

Portretfoto van Marijke Schobben, medewerkster EuFlex

Marijke Schobben

Loopbaanondersteuning en assessments

040 247 4365
i.m.f.schobben@tue.nl

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op
De pointer van EuFlex met op de achtergrond een jongen en meisje aan het praten