EuFlex biedt opdrachtgevers een scala aan diensten dat veel verder gaat dan het vinden van de juiste match tussen werknemer en werkgever. Een aantal van onze specialisaties lichten we hier in het kort toe. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Ontwikkel- en/of selectie assessment

Een ontwikkel- of selectieassessment geeft helder inzicht in de vaardigheden en kwaliteiten van een kandidaat. EuFlex geeft inzicht in de mogelijkheden van de betreffende kandidaat zodat eventuele ‘risico’s’ tot een minimum worden beperkt.

Een assessment brengt de sterke en minder sterke competenties van een kandidaat in kaart. Op basis hiervan geeft EuFlex maatwerkadvies aan de opdrachtgever en de kandidaat zelf.

Loopbaan(her)oriëntatie

Technologie is de belangrijkste motor van verandering en innovatie in de wereld. Reorganisaties, internationalisering en technologische ontwikkelingen vragen om continue alertheid en flexibiliteit van werknemer én werkgever. EuFlex ondersteunt medewerkers in het proces van (her)oriëntatie binnen óf buiten uw bedrijf of organisatie. We helpen antwoorden formuleren op essentiële vragen als: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Arbeidsmarktoriëntatie

Van medewerkers wordt verlangd dat zij zelf sturing geven aan hun loopbaan in een innovatieve, uiterst dynamische arbeidsmarkt. Dat is vaak niet makkelijk. EuFlex, 100% dochter van de TU/e en gevestigd in het hart van de campus, volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet. We zijn dan ook als geen ander in staat om medewerkers te begeleiden op de weg naar (nieuwe) kansen. 

Spouse Career Support

The following information is about the Spouse Career Support programme for partners of foreign employees. You have recently taken a big step in following your partner abroad. We would first like to give you a warm welcome to our country.

We hope and trust that you will find your Dutch stay an interesting and enriching experience!

Working in our country will probably further contribute to this. We will be pleased to help you find a new job or position that suits your needs. We are looking forward to meeting you! Please don’t hesitate to contact us.

Outplacement

Het kan op verschillende redenen voorkomen dat een medewerker niet meer goed op zijn werkplek en in zijn vel zit. Dit is niet alleen belastend voor de medewerker zelf, maar ook voor zijn of haar werkomgeving.

EuFlex kijkt samen met de medewerker naar mogelijke nieuwe carrièrestappen, binnen of buiten de huidige organisatie. Outplacement door EuFlex is een intensief traject waarin wij de medewerker stapsgewijs begeleiden bij het vinden van een nieuwe, passende werkomgeving.

Contact

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem contact op.

You and EuFlex.
A match made in Brainport

Heb je een specifieke vraag aan ons, dan kun je die uiteraard altijd aan ons stellen.

Neem contact op