Function

Wat houdt de functie in?

Onze opdrachtgever werkt met projectteams. De projectteams zijn flexibel en multidisciplinair met maximaal 10 collega’s per teams. De projectmanagers hebben de leiding over hun projectteams en zijn verantwoordelijk voor de realisatie. Projectteams bestaan uit Project Engineers, Design Engineers, ervaren gieterij technologen en site managers.

Vanaf de eerste dag dat je bij onze opdrachtgever werkt, word je toegevoegd aan een projectteam. Tijdens de eerste periode krijg je van ervaren collega’s gerichte training en coaching on the job, je volgt benodigde cursussen op het gebied van gieterijtechnologie en projectmanagement. Je krijgt al snel de verantwoordelijkheid over een deel van een project en je houdt toezicht op de functionaliteit, kwaliteit en kosten hiervan. Je bewaakt interfaces tussen de verschillende groepen machines onderling of met gebouw en utility systemen. Op deze wijze leer je op een praktische en snelle manier veel van de verschillende (technische) aspecten van de projecten. Al tijdens, maar zeker na je inwerkperiode, ga je steeds meer taken uitoefenen die aansluiten bij je belangstelling en die passen in de brede rol van Project Engineer.

En je krijgt de bijbehorende verantwoordelijkheden: het ontwikkelen van technische specificaties, het maken van commerciële voorstellen, het selecteren van leveranciers, het verrichten van inkoopactiviteiten en/of de managementverantwoordelijkheid voor een onderdeel of onderdelen van het project.

Je reist regelmatig naar leveranciers en naar de projectsite. Wereldwijd! Na verloop van tijd kun je je carrière pad kiezen, afhankelijk van je opgedane ervaring en voorkeuren: Engineering, Projectmanagement, Sitemanagement of Sales.

Function requirements

Dit is je achtergrond:

 • Je hebt recent je Master behaald van een technische opleiding (Werktuigbouwkunde sluit prima aan, maar kandidaten met een master in een andere technische richting zijn ook welkom te solliciteren).
 • Je vindt het leuk om je andere en nieuwe technologieën eigen te maken.
 • Je Nederlands en Engels is goed (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Je toont initiatief, bent energiek en hebt een klant-georiënteerde houding.
 • Je bent creatief, kan goed omgaan met details, bent kwaliteitsgericht en volhardend.
 • Je bent bereid te reizen en ook voor een langere tijd in het buitenland te verblijven gedurende de realisatiefase van een project.
 • Je bent flexibel en je kunt je gemakkelijk aanpassen aan andere omstandigheden en verschillende culturen.
 • Je bent een sterke en betrouwbare teamplayer en je durft verantwoordelijkheid te nemen.

Offer

Dit is wat je kan verwachten:

 • Een dynamische functie binnen een enthousiast en resultaatgericht team.
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (inclusief volledige vergoeding van kost en inwoning en een vergoeding voor hardship bij verblijf in het buitenland).
 • Een financieel zeer gezond familiebedrijf met een ambitieus management.
 • Een internationale omgeving met een open werksfeer.

Herken jij jezelf in dit uitdagend profiel, solliciteer dan direct!

Organisation

Ben je avontuurlijk ingesteld en is projecten managen jouw ding? Lees dan gauw verder!

Onze opdrachtgever voert wereldwijd projecten uit voor gieterijen/bedrijven in de automotive, spoorwegen, mijnbouw, energie en diverse andere industrieën. Hun focus ligt op het leveren van op maat gemaakte gieterij-oplossingen. Ze selecteren en integreren machines en systemen van verschillende leveranciers. En ontwerpen, ontwikkelen en bouwen daarnaast ook speciale machines voor klant specifieke oplossingen. Met kantoren in Noord-Amerika, Rusland en China is onze opdrachtgever zeer internationaal actief. Hun hoofdkantoor is echter gevestigd in Eindhoven. Vanwege de groei van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een: Junior Project Engineer

Information

Jonathan Conep + 31 40 2478622

Loading..