Organisation

Ben jij al van jongs af aan bezig met ICT en/of programmeren? Vragen mensen in jouw omgeving continu of jij hen helpt met hun ICT-problemen? En ben jij klaar voor een eerste of tweede professionele stap binnen de ICT-wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever verzorgt Windows werkplekken in de Cloud. In hun Nederlandse (private) Cloud staan bedrijfsapplicaties én data veilig. Zodoende zorgen zij ervoor dat hun klanten altijd en overal kunnen werken, zonder problemen. Bij onze klant kun jij je in sneltreinvaart ontwikkelen tot een zéér goede IT Infrastructure Engineer, waarbij je in de praktijk kunt leren van de doorgewinterde pro’s binnen de club.

Function

Als IT Infrastructure Engineer zorg je samen met je collega’s voor Windows werkplekken in de Cloud met als doel dat klanten altijd en overal veilig kunnen werken zonder problemen. Wanneer je bij onze opdrachtgever komt werken, word je ingewerkt in alle facetten van hun bedrijf. Zij verwachten namelijk dat je volledig gaat meedraaien in hun team. Dit betekent dat je continu aan de slag bent met ICT-vraagstukken van hun klanten, de infrastructuur beheert en onderhoudt, ontwikkelingen implementeert en klanten adviseert. Bij onze opdrachtgever houden zij bovendien van innoveren en hebben ze een grote hekel aan terugkomend werk. Voel je daarom vrij om jouw ideeën te laten horen om dingen nog slimmer te maken of verder te automatiseren. Juist door structureel te automatiseren blijft alleen uitdagend werk over. Ook voor jou!

Function requirements

Bij onze opdrachtgever heeft iedere teamlid een onuitputtelijke drive voor ICT en automatisering, houden ze van een flinke dosis gezelligheid, maar tegelijkertijd ook van hard werken. Dat zien zij ook graag bij hun toekomstige collega! Onze opdrachtgever heeft slechts twee harde eisen:

 • Je bent aantoonbaar van jongs af aan bezig met ICT en/of programmeren? Of je hebt diverse IT-projecten waar je in je vrije tijd aan werkt.
 • Je beheerste de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Pre’s:

  • Kennis van Windows Server, Linux, virtualisatie en netwerk configuratie et cetera;
  • Eenvoudig VWO (of HAVO) doorlopen, een ICT gerelateerde opleiding op HBO of WO niveau is een pré;
  • Goede sociale vaardigheden;
  • Proactief, integer, initiatiefrijk, service- en klantgericht;
  • Zelfstandig, maar ook een teamspeler;
  • Stressbestendig.

  Offer

  Een baan bij onze opdrachtgever betekent, eindelijk samenwerken met mensen waar jij wat van kan leren in plaats van dat jij altijd alle kennis hebt. Je leert supersnel van je collega’s die net als jij nu, vroeger niets anders deden dan programmeren, netwerken en computers fixen. Je komt terecht in een informeel en familiair team met veel gezelligheid op kantoor en daarbuiten. Denk aan gezamenlijke lunches, borrels et cetera.

  Naast uiteraard een leuk salaris, biedt de baan je veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Verlof opnemen? Stem het af met het team en neem een dagje extra.Als je het leuk vindt helpen je collega’s met het opbouwen van extra pensioen door vastgoedinvesteringen, met een aantal collega’s zijn zij hier flink actief in.

  Loading..