Met EuFlex kiest u voor netwerk én expertise

TU/e CareerCenter

Brug tussen arbeidsmarkt en TU/e talent

Opgericht met als belangrijkste doel de pas afgestudeerde masterstudent te ondersteunen in zijn/haar eerste oriëntatie op de arbeidsmarkt. Dit kan uw organisatie helpen met het vinden van technisch universitair toptalent.

Deze brugfunctie, is onder andere gefaciliteerd in de vorm van een fysiek en actief TU/e CareerCenter op de campus van de TU/e. Het TU/e CareerCenter wordt bezet door consultants, die onder andere actief bemiddelen naar vacatures en rechtstreeks in contact met de student staan.

In combinatie met bovenstaande ontvangt u toegang tot:

  • Ons  jobboard van het TU/e CareerCenter (www.tuecareercenter.nl)
  • De TU/e CareerCenter CV-studenten database
  • Employer branding
  • Uw organisatie wordt kenbaar gemaakt in de TU/e CareerCenterlounge
  • Gebruik van onze social media: Linkedin, Facebook en Twitter (@tuecareercenter)
  • U kunt worden uitgenodigd voor TU/e CareerCenter netwerkbijeenkomsten .

 

PARTNER WORDEN
Om partner te worden van het TU/e CareerCenter heeft u de mogelijkheid te kiezen tussen 3 verschillende jaarabonnementsvormen, namelijk het Basic-, Business- of Pro - partnership.

De keuze van het partnership is afhankelijk van de mate van intensiteit van samenwerking tussen uw organisatie, het TU/e CareerCenter én de afgestudeerde masterstudent als starter op de arbeidsmarkt.
Het Basic partnership, zoals hierboven beschreven, is á‚ 895,- excl. btw per jaar.

EVENEMENTEN MET STUDENTEN
Naast bovenstaande basis dienstverlening heeft u als organisatie de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met de student door bijvoorbeeld meet & greets, lunchbijeenkomsten en/of spreekuren te organiseren in de TU/e CareerCenter lounge. Deze mogelijkheden zijn exclusief voor het Business- of Pro- partnership. 

 

TU/e CareerCenter is een succesvol samenwerkingsverband tussen het TU/e Onderwijs-en Studentenservice centrum en Euflex.


INTERESSE?

Vraag dan de uitgebreide informatie aan via de website www.tuecareercenter.nl 

Of neem contact op met Ingrid van Orten: 040-2478080 of per e-mail euflex@tue.nl .